2016 03 03

 
 
 
 
Har haft en dag med massor av beslutsångset. Vad jag än ska göra så kan jag inte bestämma mig för om jag ska göra det elller inte. Ihbland står jag inför ett val där jag måste välja på på flera alternativ och jag kan inte estömma mig och då snurrar det sen bara i skallen på mig. Det kan vara en så enkel sak som om jag ska gå in i en affär och handla eller inte. Idag jag gick jag tex in i en mataffär och så tänkte jag på något annat som jag kanske bborde göra först och då gick jag ut ur mataffären och gick bort till den där affären som har en grön och gul skylt och säljer drycker som man lätt blir ännu mera snurrig i huvudet av. När jag kom in där var det snabbt ut igen för jag tänkte en tanken att jag har nog så jag klara mig i helgen, om jag nu ska dricka något överhuvudtaget. Jag kanske struntar i det och bara skriver på min självbiografi eller så går man ut och då kan det ju vara skitsamma om man har något hemma eller inte. Så där håller jag på och grubblar fram och tillbaka.
 
Nu ikväll sitter jag här och grubblar på om jag ska gåt ut eller inte. Det finns ett ställe som jag skulle vilja ta mig til och hänga lite på, men samtidigt käner jag mig ganska trött och det kommer inte att kännas bra när jag traskar hem klockan 06:00 i morgon. Det så det kommer att bli nämligen. Dessutom har jag ju detta med min självbiografi. Jag har en lite lapp framför mig med lite stödord. Det är stödord till vissa berättelser som jag har som mål att bli klar med innan nästa vecka. Jag vill verkligen fixa den lappen så jag känner att jag inte står och stampar med självbiografin. Jag tror nog jag fixar det, men det är 7 stycken olika berättelser som jag ska harva mig igenom och jättelätt är det inte bli färdig med dom. Men jag har ju ett bra "flow" i skrivandet nu, så det borde gå kan jag tycka. 
 
Men sen är det ju så också att om jag går ut en kväll och en natt så lär jag väl inte orka med lika mycket skrivande, fast man måste ju ha lite kul och unna sig ibland också. Fast om jag är ganska säker på att jag kommer att  ångrar mig imorgon bitti då är det ju inte värt att bry sig nu. Då är det bättre att sitta uppe och skriva i natt istället och så kan man kanske gå ut på lördag istället. Då kan man ju dricka lite mer av alkohol också för jag är ju ledig i helgen, men inte i morgon. 
 
Jag har som sagt haft svårt att betsämma mig under hela dagen. Det som är bra är att jag inte gör någonting förrän jag är säker på att jag vill det. Det är nbog bättre att inte göra ett skit om man är osäker, fast ibland måste man ju våga göra fel för att det ska bli rätt. Och det är ju inte så farligt om man gör fel för då kan man ju bara göra om och göra rätt sen. Om det bara finns två alternativ, och det ena är rätt och det andra är fel då är det ju bara att inte göra om samma sak om man råkar välja det alternativet som är fel. 
 
Shit vad det snurra i mitt huvud. Jag vet inte vad jag gör ikväll. Jag kan förmodligen inte bestämma mig, men då blir jag förmodligen hemma ikväll och skriver på min självbiografi. Det känns ju också som det bästa alternativet, och det mest mogna och vuxna. Men fan var tråkigt det är att vara för vuxen och för lite omogen. 
 
 
Jag har lirat lite pingis idag också. Det kunde jag bestämma mig för att jag skulle göra i alla fall. Jag kanske inte kände för det ikväll, men det finns något med mig som händer när det kiommer till pingisen. Jag vill träna och jag vill träna pingis hur mycket som helst. Hur jag än känner mig så violl jag alltdi ta mig till pingishallen och träna. Jag tcyker ju att det är så otroligt roligt att spela pingis. Har jag bara möjlighet så kör på med det utan att grubbla om jag ska eller inte.
 
 
Det gick ganska bra idag också. Det var ett matchpass i träningshallen ikväll och jag vann alla matcher jag spelade. Jag kämpade bra. Första matchen började jag lite för försiktigt och jag hitta ingen träff eller nånting där i början. Men mot slutet av  andra set i min första match så gör jag några riktigt bra bollar och då blir allt sen mycket lättare liksom. Efter det spelade jag ganska bra resten av den matchen.
 
Andra matchen: Halva matchen spelade jag ganska dåligt även om jag verkligen kämpa. Jag tänkte att jag ska fan inte ge mig. Jag var riktigt nära att förlora, men jag fick en sista chans att komam tillbaka in i matchen, och den tog jag. Sen spela jag bra och vann den matchen också. Jag tänkte direkt efter den andra matchen att jag ger mig jävlar aldrig. Kan jag bara hålla racket i handen och sista poängen inte är spelad då finns ju alltid chansen.
 
 
När jag sen spelade den tredje matchen så gick det lite upp och ner. Jag var ganska trött nu, men kämpandet var det inget fel på från min sida. I det sista sättet så tänkte jag bara att nu ska jag fan hinna jobba mycket med min forehand. Även om jag kommer att få röra mig över väldigt stor yta som sen kommer att göra att jag blir helt slut så ska jag göra det. Jag gjorde så. Jag sökte mycket forehandspel och fick press på motståndaren och vann tillslut ganska enkelt. Jag fick röra mig ganska mycket och trött blev jag, men det var det värt. Det känns skönt att man fortfarande kan lite när det kommer till pingisen, men jag tycker ju att det är så jäkla kul att spela och det hjälper mig nog ganska mycket när jag är i träningshallen kämpar med pingisen. 
 
 
 





Cindy
03 March, kl. 21:50 | Blogg;

Äh! Det är inte "omoget" att gå ut och ta en öl med vänner =D Det är sådant som ger energi till att utöva stordåd - till exempel i ditt skrivande eller annat som kräver eftertänksamhet och kreativitet. Det är inte för sent! Hoppas du får en fin kväll med en bärs och kanske någon donna att prata med? ;-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE