Vad är det för puckon som skrämmer hästar?

Jag blev så ledsen och förbannad när jag  läste DETTA.
 
Fattar inte folk år 2016 att det är fullständigt  livsfarligt att skrämma hästar. När dessutom det verkar finnas puckon som skrämmmer hästar för att dom tycker det är roligt så undrar man ju hur sjuka i huvudet folk kan vara. Här har tydligen några mopedister varit i närheten av Brätte Haga stall och på rent jävelskap har dom kört upp framför två tjejer som är ute och rider. Mopedisterna ställer sig framför tjejerna och hästarna och gasar och tutar och när dom ser att hästarna blir rädda så tycker dom att det är roligt och då gasar dom och tutar ännu mer. En av hästarna blir så rädd att den stegrar och hamnar sen ute i vägbanan. Vad hade kunnat hända om det tex hade kommit en lastbil där när hästen var ute i vägen. Hur farligt som helst ju!!!
 
Hoppas polisen gör något som leder till att dom där mopedisterna åker fast för det gjorde. Någon kanske vet om någon eller några personer skryter om att dom har gjort detta. Kontakta polisen då så att dom som gjorde detta kanske åker fast.
 
Jag kör förbi Brätte Haga stall flera gånger i veckan när jag kör buss. Högsta tillåtna hastighet på vägen förbi där är 50 km/h men jag kör alltid i max 30 km/h pga att det just finns hästar där. Ser jag dessutom någon eller några som är ute och rider på cykelbanan som går bredvid vägen så släpper jag bara gasen och rullar sakta förbi. Detta är fullständigt självklart för mig. Jag vill verkligen inte skrämma några hästar.  Jag skulle ju heller aldrig kunna vara så jävla dum huvudet så att jag medvetet skrämmer en häst och samtidigt tycker att det är roligt att göra det.  Usch va arg ledsen jag blir när jag läser om  sånt här.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE