Tankspridd midsommar.

 
 
Blev det för mycket grejande igår? Förmodligen är det så för jag har varit så tankspridd och snurrig i huvudet idag. När jag gick och handla förut så tog jag med mig en ryggsäck, för att det skulle bli lättare satt bära hem den mat jag handlade. När jag stod där i kassan så köpte jag ändå en papperskasse, trots att jag hade en tom ryggsäck med mig. Öhhh..
 
 
Varför tog jag med mig ryggsäcken? Eller varför köpte jag en papperskasse till?
 
 
 
 
När jag sen gick hem med mina varor så fick jag för några sekunder lite panik. Jag kände efter min telefon som jag var helt säker på att jag inte hade glömt hemma. Lite panik fick jag som sagt när jag inte hade den på mig. Jag gick snabbt hem och som tur var så låg min telefon snyggt och fint på laddning bredvid sängen. Plånbok nycklar och telefon är inte roliga saker att sakna. Man får i alla fall panik light av att inte vet var dom finns. Sen har jag inte alltid med mig detta ut, men det är en annan sak.
 
 Jag tar det ganska lugnt idag. Jasg kan inte köra så hårt medalt grejande två dagar i rad. Då bryter jag mig själv sönder och samman. Jag har jobb i eftermiddag så något midsommarfirande blir det inte för min del. Jag klagar inte heller för jag gillar ju att jobba när dom flesta andra är lediga.
 
Jag har käkat lite och nu slappar jag bara tills det är dags att tag tag i dagens arbete.
 
 
 
 
 
 
Glad midsommar!!

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE