Söndag

Jag satt uppe lite i natt och skrev på min självbiografi. Jag trodde inte att jag skulle hamna där att jag skriver som mest mitt i natten. Men nu har det blivit så. Det är på något sätt lättast att komma framåt med detta mitt i natten. Att sitta här under dagen eller på kvällen och skriva är svårare. Dessutom vill jag ju gärna inte sitta inne när det är så fint väder ute. Telefonen kanske ringer eller så känner man att man vil göra något annat som man normalt sett inte gör mitt i natten, dammsuga tex. Det är på något sätt bara lättare att sitta här och skriva självbiografi mitt i natten. Man avbryter sällan skrivandet för att man ska göra något annat när man sitter och skriver mitt i natten. Jag har ett ganska bra "flow" i mitt skrivande igen och jag kan känna att jag kommer att klara av att slutföra och bli helt färdigt med min självbiografi under detta året.
 
Idag har jag varit ute på en löprunda. Först hade jag ingen lust, men det var ju ett perfekt väder och nu ångrar jag inte att jag har varit ute på några km. Det gick inte fort och lite tungt kändes det, men nu efteråt känns det som vanligt väldigt bra och jag är nöjd med att jag tog mig ut denna söndag.
 
 
 
 
Nu ska jag fixa lite mat. Jag har faktiskt inte ätit så mycket ute på flera veckor. Någon gång när jag har haft rast på jobbet har jag köpt något i korvkiosken, men annars har jag mest lagat min egen mat varje dag. Jag tycker också att det är roligt att laga mat och jag kan ibland känna att tex mina egna köttbullar är betydligt godare än dom man köper i en korvkiosk eller på en restaurang. Dessutom är det ju extra kul att laga mat hemma när jag har ett så fint kök som jag faktikst har.
 
 
Idag och många dagar framöver kommer man väl att kolla en hel del fotboll också. Jag kolade lite igår när jag satt i massagestolen och fick min dagliga behandling av rygg och ben. Jag kan inte säga att jag är så intresserad fotboll så, men jag gillar ju att det är ett stort mästerskap som spelas nu. Har man inte direkt något att göra så kan jag mycket väl tänka mig och sitta och kolla lite fotboll. Jag kan även ha på TV:n på och gå runt här hema och göra något annat samtidigt som jag på ett öga tittar eller på ett öra bara lyssnar på TV:n och fotbollen.
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE