Semester - Hösten - Vintern.

Igår började jag äntligen att sätta mig ner lite och faktiskt planera och titta på lite roliga saker som jag vill göra under det närmaste halvåret. Jag har under lång tid nu varit ganska dålig på att göra sånt som jag gillar och är intresserad av. Man jobbar, blir ledig och gör typ ingenting mer än det vardagliga. Pengar har jag ju till att göra mer saker än vad jag nu gör. Pengar kommer in och det rullar väl ut en hel del också, men jag vet egentligen inte vad jag spenderar pengar på. Allt detta blir lite tråkigt och när jag har avslutat en "vanlig" dag så kommer tankar fram där jag funderar på vad jag egentligen gör.
 
 
Nu är det ju så att jag mår ganska dåligt och inte har så mycket energi över till att göra så mycket, men jag kände igår när jag började sätta mig ner titta på lite grejer som jag vill göra under den närmaste framtiden att jag fick lite energi av att faktiskt ha lite roliga framtidsplaner. De finns så mycket som man skulle kunna göra om man bara vill. Mycket av sånt som jag går och tänker på handlar om nöjen. Jag vill ha någon rolig grej att se framemot, men återigen sätter min brist på energi stopp för att faktiskt göra något utöver det gamla vanliga som jag typ gör varje dag.
 
 
 Jag försöker ändå planera in lite roliga saker som jag vill vara med om under de närmaste halvåret. Jag har kanske inga större planer för min kommande semester som börjar om ca en månad. Jag är nog iställd på att ta det lugnt och göra det gamla vanliga. Men till hösten och vintern finns de lite roliga saker som jag skulle vilja vara med om. Jag har redan bokat hotell för en grej som jag kanske ska göra i höst. Allt är inte klart än och jag kanske ändrar mig, men en hotellbokning kan man ju alltid avboka om det inte skulle bli något. Bättre att ha det klart redan nu då.
 
 Sen kan jag väl ändå erkänna att jag mår fortfarande inte så bra och det gör lätt att lusten att vilja göra något utöver det "vanliga" försvinner. Jag är liksom inte jättetaggad för nånting. Jag är för känslig och skör nu och blir jag tveksam om jag vill göra allt de jag planerar att göra  så blir det lätt att man ändå tillslut tar till den enklaste lösningen som kan vara att inte bry sig. Eftersom jag inte mår bra och inte har energin så orkar jag inte bry mig heller. Det spelar liksom ingen roll om jag skulle kunna fixa något hur lätt som helst. Energin måste ju finnas där, eller så måste man i alla fall hitta den senare. Jag kanske får mycket energi om jag bara gör de jag jag funderar och planerar att jag vill göra framöver. Men det känns just nu enklare att inte bry sig alls. 
HMMM...
 
Jag hoppas nu, oavsett vad jag väljer att göra framöver att jag mår bättre snart. Alla dessa tankar som jag nu har brottats med en tid börjar bli väldigt jobbiga för mig. Hur jag ska koma ur detta vet jag inte, men jag hopas att jag gör det snart.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE