Måndag

Vaknade i morse och hade kramp i baksidan av låret. Man får lite panik för det gör ont och vart man än flyttar benet så gör det lika ont i alla fall.
 
Annars snurrar det mest i huvudet just nu. Ny vecka är det och tänker jag på hur mycket jobb jag har den veckan så blir jag trött bara jag tänker på busskörning. Jag försöker istället tänk en dag i taget, eller att jag snart har semester.
 
 
Jag har skrivit mycket på min självbiografi i helgen och då¨snurrar det i huvudet för det också. Jag skriver mer och oftare nu än vad jag har gjort tidigare. "Flowet" i skrivandet är liksom bättre än nånsin. Kommer jag bara igång och börjar skriva  på en berättelse då vet jag vad jag ska skriva sen. När jag väl bli klar med en berättelse då är det sen ganska lätt att börja på en ny. Så man håller liksom uppe "flowet" nu vilket känns bra. Däremot är det svårare att komma på vad man ska skriva när jag har en berättelse som liksom ligger längre fram i tiden än dom år som jag sitter och skriver om nu. Om jag har 100 saker som ska göras i ordning med min självbiografi och jag nu är på sak 40, då är det svårt att gå från sak 40 till 58, och hoppa över de som är mellan 40 och 58. Det lkänns lättare när jag tar allt i ordning för då vet jag direkt vad jag ska skriva hela tiden. Hoppar jag för mycket fram och tillbaka då vet jag inte riktigt vad jag ska skriva och vad jag har skrivit och inte skrivit.
 
Får se vad man gör denna veckan förutom att jobba med busskörningen. Veckan är igån och nu får man se hur man mår och vad man lyckas och misslyckas med.
 
 
 
 
Ha en bra dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE