Jobb och självbiografi

 Man jobbar på och nu har jag kollat in hur mitt sommarshema ser ut. Det är inga större förändringar under de veckorna som jag kör på sommaren. Jag känner mig nöjd med det. Jag vet at jag andra år har muttrat lite över att just mina sommarscheman ite altid har varit så bra, men detta året har jag ingenting at gnälla över.  Sen är det ju också så att jag börjar min semester om ganska exakt en månad. Det är verkligen något jag vill ha nu. Även om jag inte har några direkta planer så blir det ju skönt att inte behöva jobba på en hel månad.
 
 
 
Att jag känner mig nöjd över de som komma skall på jobbet gjorde kanske att jag idag fick tillbaka lite av den energi som jag inte har känt att jag har haft så mycket av de senaste veckorna. Problemet är väl bara att även om jag får energi av något så kan jag lätt tappa den igen. De är verkligen inte mycket nu som behöver hända för att jag helt ska tappa orken. Det blir lite att man står och stampar. Man får lite energi, och sen i nästa sekund försvinner den för att jag känner mig skör och känslig för så mycket just nu. De som är jobbigt tar liksom över även om jag känner att jag börjar må mycket bättre.
 
 
 
 
Självbiografin??
 
Jag har under några dagar skrivit lite varje dag. Jag tänker ibland när jag promenerar hem från jobbet på kvällarna att jag ska sätta mig ner och skriva mycket när jag kommer hem. Jag tänker att jag ska sitta uppe minst halva natten och bara skriv och skriva, men det blir liksom aldrig riktigt så. När man väl känner att kroppen inte riktigt orkar sitta uppe då är det lättare att bara strunta i det och gå och lägga sig. Det händer väl något natt ibland att man sitter uppe och skriver. Men det är inte så lätt att ta tag i skrivandet på beställning. Det är lätt att innan säga till sig själv att man ska skriva mycket en natt, en ledig dag eller under en semesterperiod. Men det är svårare att faktiskt se till att det blir så som man innan har sagt.
 
Nu är det ju ändå så att jag skriver på min självbiografi lite varje dag. Jag sitter också upp någon natt ibland och jag tror att det kommer att bli mycket skrivande under min semester, oavsett vad jag säger nu. Jag jobbar med denna grej ganska mycket ändå (även om det inte är så mycket som jag innan säger det ska bli) och jag är rätt säker på att jag blir färdig med detta inom några månader.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE