Funderar, skriver och grejar.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Jag var ledig igår och det var så skönt. Efter allt jobbande under helgen och även i måndags så var det skönt med en helt ledig dag. Jag gjorde inget speciellt igår så. Jag gjorde bara de jag just nu oftast gör: Funderar, skriver självbiografi och tittar på roliga saker som jag kan göra i framtiden. Det snurrar rätt mycket i huvudet nu.Jag funderar mycket och på allt möjligt och jag blir extra snurrig i huvudet av det. Ska jag göra si eller så eller ska jag bara strunta i det och prioritera det istället, eller kan jag göra både och osv...
 
När det kommer till skrivandet på självbiografin så har jag varit inne i ett ganska bra "flow" ett tag. Det känns bra. Någon dag har jag också tänkt att jag ska åka iväg till dom platser där några av mina berättelser i självbiografin äger rum. Jag vill ta lite bilder, lägga in dom i min självbiografi och vara där på just de platser där vissa av de händelser jag skriver om har hänt.
 
Annars då?
 
Jag mår ganska bra nu igen. Jag kollar på många saker som skulle vara så kul att göra. Det är roligt att just nu bara sitta och titta och planera. En del saker kommer nog bara att stanna i att jag har funderat på dom. Andra grejer fixar jag säkert. Jag hoppas i alla fall att jag snart lyckas göra något som är lite utöver de gamla vanliga som jag typ gör varje dag. Man får fortsätta att greja och fundera vidare så blir det säkert bra i slutändan.
 
 
 
 

Robin
06 June, kl. 20:26 | Blogg;

Är någon av dessa "roliga saker" Sweden Rock festival 2017 tro?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE