Har jag maximal otur eller kan jag ha tur?

Jag kände igår att jag började må lite bättre. Den senaste tiden har ju varit ganska jobbig. Jag brottats med många olika tankar, men igår kände jag som sagt att jag började må bättre, fast idag vet jag inte om det egentligen är så. Nu känns det bara som jag har maximal otur. 
 
Idag hade jag tänkt att fixa en grej. Jag vill inte säga exakt vad det var för jag vill inte sitta här och skriva att jag ska göra en massa saker som sen kanske inte blir av. Jag skriver och berättar om vad jag gör när jag gör det, eller när allt är klart liksom. Det jag skulle fixa idag kan man kalla för ett biljettpaket. Hela veckan har jag  väntat på att kunna fixa det "paketet". Det är en rolig grej som händer om några månader i Stockholm. Hotellet har jag redan bokat och nu idag var det meningen att jag skulle fixa lite mer för att sen få ha något riktigt kul att se framemot.
 
Problemet är bara att mitt bankkort är spärrat och typiskt nog så är det enda betalningssättet som accepteras på den hemsidan där jag bäst och säkrast kan komma åt "biljettpaketet".
 
Igår fick jag ett brev från banken där det bla står:
 
 
Ett nytt bankkort får jag alltså nästa vecka och risken finns ju då¨att jag inte kan fixa det jag vill fixa för att det då kan vara försent. Det känns lite tråkigt även om jag tycker att det är bra att banken har spärrat mitt kort om man nu misstänker att det finns skäl att göra det. Bättre att man gör det en gång för mycket än en gång för lite.
 
Allt detta känns lite tråkigt. Jag har typ spärrat mitt betalkort en eller två gånger i hela mitt liv. Banken har aldrig utan att jag har bett om det tidigare spärrat mitt kort. Jag brukar kunna hitta ett annat sätt att betala än betalkort när jag handlar på internet, men nu finns det inte något annat sätt som är säkert. Jag provade även att gå till ett ställe här stan som brukar ha biljetter och likande till typ allt möjligt, men det gick inte där heller. Jag skulle ju kunna be någon annan fixa "biljettpaketet" åt mig och bara ge dom pengar, men det är så mycket som kan bli fel. När jag sitter och tittar på hur man beställer så känns det som att det man beställer är personligt och trycker annan person in sina uppgifter då kanske "biljettpaketet" blir helt värdelöst för mig eftersom någon annan har köpt det åt mig.  Det känns som maximal otur att jag just nu när jag behöver mitt betalkort inte kan använda det, och inget annat betalsätt finns det heller.
Det som också känns lite tråkigt det är att om jag nu nästa vecka inte kan fixa denna grejen som jag har sett framemot så mycket då misslyckas jag ju inte pga att jag inte har pengar. Pengar har jag ju till detta. Hade man inte haft pengar då kan det ju på ett sätt vara lätttare att acceptera det. Men nu sitter jag här och jag kanske inte kan fixa detta, trots att jag har pengar till att fixa detta hundra gånger om.
 
Det jag ändå nu hoppas på är att jag lätt kan fixa detta när jag får mitt nya kort. Jag har inte gett upp och det är ju också så att jag är ute i väldigt god tid även när jag försöker fixa detta nästa vecka. Jag har ju framförhållning, med råge och då är ju chansen i alla fall större att jag löser detta ändå. Dessutom kan jag tänka att det är ju inte så att jag detta betyder allt för mig. Det är ju en nöjesgrej och en rolig grej, men det är ju ingen katastrof om jag inte kan fixa detta.
 
Fast jag kommer ändå inte ifrån att det känns så typiskt att detta också drabbar mig nu. Det känns som jag får vänja mig vid att jag drabbas av saker som blir jobbiga, trots att felet inte är mitt. Detta som jag nu hade sett framemot att fixa idag kunde jag inte fixa pga något som typ aldrig händer mig annars. Kanske har jag tur och kan fixa detta nästa vecka, och då spelar det ju ingen roll att det inte gick att fixa detta idag.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE