En ny vecka har börjat.

 
 Nu har man gjort denna arbetsdagen också. Lugnt och bra har det varit. Jag har nu jobbat hela helgen och denna måndagen också. Nu är det ju sommarschema som gäller och det känns jättebra. Jag är ledig imorgon, sen har jag kollat lite på vad jag kör på onsdag och det ser ut att vara ett lugnt och bra pass då också. Sommarschemat är som sagt riktigt bra. Allt känns bra med jobbet och snart är det semester. Så visst kan man säga bra bra bra...
 
 
 
Jag mår bättre och bättre nu för varje dag som går. Det känns som det har vänt lite. Jag grejar mycket med allt möjligt och har många saker på gång framöver. Sen är det väl oftast så i mitt liv att jag kan ha 10 saker på gång sen är det typ bara 3 som blir nånting med och 2 av dom kanske inte blir så bra. Men om det blir en grej kvar så blir ju den oftast helt sjukt bra och nånting som efteråt känns hur värt som helst att ha fått gjort. Då är det värt varenda timme av grejande och fixande för att få göra allt de som är lite utöver allt de vanliga som man typ annrs  gör varje dag.
 
När jag håller på och grejar som jag gör nu så mår jag väldigt bra av det. Det är roligt och kolla på coola och roliga saker som man kan göra i framtiden. Det är bra för mig att jag tittar på lite allt möjligt. Jag vänder och vrider, räknar och prioriterar vad jag ska göra om det blir si eller så. Det är roligt och kul och det ger mig mer energi när jag tittar på massor av roliga saker som jag skulle kunna göra. Jag kan inte fixa allt, men om jag inte gör nånting så blir det ju heller ingenting med nåt.
 
Har man som sagt 10 grejer på gång så ska det väl kunna bli något med nånting.  Just nu är det bara att fixa och greja och kan man inte göra nåt just nu så kan man ju alltid lägga upp en bild på bloggen där man försöker se lite cool ut. Ett up close photo tex.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE