Fredag

 Har väl fått lite energi tillbaka, men det är nog just väldigt lite för jag orkar inte göra så mycket. Jag har grejat lite med allt möjligt vardagligt "trökgöra" men jag blir fort väldigt trött. Jag får tillbaka en dek energi, men jag tappar den fort, och så är det jiust nu liksom.
 
Men jag har ändå idag lyckats med att få gjort en  hel del under förmiddagen. Så¨det är bättre fart på mig idag än vad det har varit på länge. Jag har också varit ute på en löprunda. Innan den tänkte jag strunta i det för jag tänkte mest att jag inte orkar. Men sen tänkte jag att jag komer ju bara vara ute i 40 minuter och allt känns ju alltid bättre efter att man har varit ute på en runda. Jag kan tycka att 40 minuter några gånger i veckan måste jag kunna fixa. Det räcker ju för att man i alla fall ska kännas sig lite piggare och må bättre. Det blev tillslut att jag tog mig ut och även om det inte var den bästa löprundan jag någonsin har gjort så var jag jäkligt nöjd med mig själ efteråt, och nu känne det bra att jag har varit ute.
 
 
 
 
 Just nu sitter jag och kollar på fotboll och ikväll har jag arbete. Jag har sen jobba hela helgen så jag vet vad jag har att göra unde resten av denna veckan.
 
 
Ha en bra dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE