Ett steg fram och två steg bak.

 
 
Hade en ganska bra dag igår med mysigt häng, fast jag mår ju även ganska dåligt och jag har väldigt svårt att koppla bort det. Jag mår ju naturligtvis bra av en sådan dag som jag hade igår när man hänger med lite folk och har det bra liksom, men samtidigt är det ju mycket tankar som snurrar i huvudet på mig nu. De finns massor av saker just nu som jag mår dåligt över så även om jag ibland gör saker som jag mår bra av så känns det som om jag tar ett steg framåt och sen två tillbaka. Jag mår liksom bra en kort stund, men sen är det ändå nånting som ligger och gnager i bakhuvudet som inte känns bra. Det är som jag tidigare har sagt. Jag har mina bekymmer och problem som göra att jag hamnar i situtaioner som får mig att må dåligt. Man känner sig dålig och även om jag försöker göra saker som jag mår bra av så kommer jag inte över sånt som jag mår dåligt av.
 
Jag gick ut och kollade lite på Aqua Blå igår också. Fast det kändes lite som man befann sig på fel ställe. Det hade varit mer nice om man hade befunnit sig i Göteborg och kollat på Håkan Hellström. Sen får man väl ändå säga att det är trevligt att det händer något i den stan också.
 
När jag promenerade runt lite där på festivalområdet igår så räknade jag nog till ett tjugotal personer som kom fram till mig och sa typ: Tja Danne, grym blogg, jag läser Dannebloggen, får jag ge dig en kram osv.. Lite sjukt att det kan vara så fortfarande. När folk kom fram till mig och sa allt det där så svarade jag och den som ville ha den där kramen fick detta. Men mycket mer än så blev det liksom inte från min sida. Jag har inte energi till nånting. Att jag mår dåligt nu och att jag inser att det beror på dom bekymmer och problem som jag har med mig själv tar liksom över i mitt liv nu. Det spelar liksom ingen roll om folk säger till mig att dom uppskattar vad jag gör. Jag är inte motaglig just nu. Jag är bara för känslig och på min vakt hela tiden. Jobbigt kan man lugnt säga att detta är.

 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE