Det var bättre förr.

 Det var bättre förr. Jag avskyr att säga den meningen och inga många fall tycker jag inte att det är att det var bättre förr. Jag är glad över mycket som finns nu som inte fanns förr och därför försöker att aldrig säga att det var bättre förr, men ibland tänker man den tanken ändå.
 
 Under den senaste tiden så har det ju varit så att många har snackat fotboll. Jag är inte så intresserad, men är det en VM eller som nu ett EM som spelas så blir man på något sätt nyfiken på hur det går och hur det ser ut. Vilka lag är bra och vilka lag har spelare som verkar vara i bra form osv...Man dras med i det när typ så många runtomkring snackar fotboll.
 
Man hör ju också massor av sk experter som tex kommenterar hur Sverige har spelat under detta EM. Man har hört mycket om det där med att Sverige inte har haft så många skott på mål. Dom två första matcherna hade man typ ingenting. Idag vet jag inte, emn skitsamma.  Även om jag inte kan fotboll så kan jag ju i alla fall räkna ut att har man inte några skott på mål då är det inte så bra.  Själv har jag hela tiden försökt vara positiv och tro på att det ska gå bra för Sverige i detta EM.  Men nu med facit i hand och när jag har hört vad alla andra säger om Sveriges insats så kan man väl inte säga att detta inte blev så bra som man kanske hade hoppats på. Innerst inne hade jag kanske inte heller trott att Sverige skulle ta sig vidare från gruppen. Det känns lite som det är så att Sverige har redan gjort det bra genom att dom bara är med i EM, fast vad vet jag om det? Ingenting egentligen, men jag säger ändå att det var bättre förr, fast jag hatar den meningen. Men resultatmässigt så var det väl bättre för??
 
1958 tog sig Sverige till VM-final. Tittar man på det resultatet så kan man ju inte säga att Sverige var bättre i detta EM. År 2002 så spelade Sverige en match mot England i VM. Den slutade 1-1 och Sverige spelade väl inte så bra den första halvtimmen, men sen spelade man sjukt bra resten av matchen. Så har det inte varit för Sveriges del i årets EM och då måste man ju säga återigen att det var bättre förr. En grej som jag gillar med klippet under är när Tobias Linderoth drar iväg ett skott (3:10 i Youtubeklippet) som är så jävla hårt så jag trodde knappt min ögon när jag såg det där. Tyvärr gick den bollen med råge över mål, men herrejävlar vilken träff han får. Såg man någon i Sverige göra något liknade i detta EM? Gjorde man inte det så var det ju bättre förr.
 
 
Sen kan jag ju inte låta bli och säga att 1994 blev Sverige 3:a när VM spelades i USA. Det var bättre förr liksom.. Svårt att säga nåt annat efter Sveriges resultat i VM 1994 och samtidit jämföra med vad Sverige presterade i detta årets EM.
 
 
Nu ska jag väl i ärlighetens namn säga att jag inte bryr mig speciellt mycket om fotboll och EM och andra stora mästerskap som Sverige är med, eller icke är med i. Men man kan ju ändå lätt konstatera att tittar man bara på resultatet så kan man väl lugnt säga att Svenska landslaget i fotboll har gjort betydligt bättre resultat under andra stora mästerskap än vad man har lyckades med i årets EM. Även om jag hatar att säga det så måste man ju säga att: DET VAR BÄTTRE FÖRR!!! Den där meningen "suger", men det är ju så det är med Sverige och fotbollslandslaget just nu. Om man bara kollar resultatet vill säga. Sen ska väl inte jag uttala mig egentligen för jag vet ju ingenting om fotboll så. Jag lyssnar mest på vad andra sk experter säger och sen drar jag mina egena slutsatser och lägger till den där meningen som jag hatar så mycket: "DET VAR BÄTTRE FÖRR".
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE