Dagarna känns långa nu.

 Känner mig lite snurrig i huvudet nu. När jag vaknade i morse trodde jag att det var torsdag, men det är ju bara onsdag. Jag vill ju gärna få min semster snart och då ställer man lätt in sig för snabbt på att den dagen snart är här då semstern börjar. Jag hade en lång arbetsdag igår och den blir ju ännu längre när man väntar på en månad av ledighet. Dagarna känns långa nu och den fritid man har nu använder man mest till att vila och äta. När semstern kommer så ska det bli så skönt att inte behöva titta på klockan. Man behöver ju inte bry sig liksom.
 
Igår försökte jag ändå lura mig själv lite genom att gå hem på min rast. På så sätt kan en arbetsdag kännas som den är kortare än vad den egentligen är.
 
 
Det kändes ändå igår som dagen var väldigt lång och det kommer väl att vara så nu tills man får den där semstern. Det är väl bara och bita ihop, vara i nuet och bara köra liksom. Man får ju vara glad att man har ett arbete, annars kan man ju aldrig få någon semester. Det kan man ju tänka på nu när dagarna känns längre och längre ju närmare den där semstern man kommer.
 
 
 
 
 
Idag är det ju som sagt onsdag. Det har jag fattat nu. Jag har nu på morgonen fått in lite mer pengar så nu har jag nått ett ekonomiskt mål till på min lilla lista som jag har satt upp.
 
Jag har väl inga större bekymmer med denna dagen direkt. Det enda som jag har svårt att bestämma mig för nu är om jag ska äta kött eller fisk till lunch. Äter jag kött då går jag  ut och hämtar en maträtt på någon restaurang. Om jag bestämmer mig för fisk då kommer jag att laga den själv. Jag har fick hemma, men inte nåt som liknar kött direkt, i alla fall inte som jag kan äta.
 
Ett annat bekymmer och något som man nog kan kalla ett I-LANDSPROBLEM är att jag precis just nu tappade en rulle hushållspapper i vatten. Det blev som det blev med det pappret som fanns kvar på rullen.
 
 
Vi får väl se om jag löser mina bekymmer. Jag har väl någon mer rulle hushållspapper liggande nånstans och vilken maträtt det blir idag kommer jag säkert att snart kunna betsämma mig för.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE