Bra helg - Känner mig tom

Den långlediga helgen är snart över och imorgon börjar jag på en ny arbetsvecka bakom ratten. Jag har haft en bra helg på många sätt. Jag har firat brorsan som har tagit sin examen och jag har varit ganska mycket ute på Aqua Blå.  Detta har varit mysigt och riktigt fint väder har det ju också varit hela helgen. En och annan löprunda har det ju också blivit.
 
 
 
 
 Även om jag vet att jag har haft en bra helg så har jag ändå svårt att ta in att helgen har varit bra. Jag känner mig, och har känt mig så ledsen hela helgen så även om jag har gjort mycket av sånt som jag tycker är mysigt och tycker är roligt så tar ändå allt de som jag tycker är jobbigt just nu över. Jag känner mig tom. Jag brottas hela dagarna med tankar som jag vet är helt omöjliga att vinna över.
 
Man börjar också se på bilder som jag tar nu att något inte riktigt är som det ska. Denna bilden här under är från igår och man ser ju att jag ganska tom ut.
 
 
När jag tar bilden är det egentligen inte meningen att jag ska se så tom ut. Men jag har som jag tidigare har sagt ingen energi. Att jag tar en bild gör jag bara av gammal vana. Jag tar ju mycket selfies och när jag tex tar denna bilden i spegeln så gör jag det bara utan att tänka. Att ta bilder  har blivit för mig som att gå på toa. Man gör det ofta utan att man tänker på det. Jag gör det för jag vill ha bilder på min blogg. Men som sagt, jag går runt mest i tomhet just nu och man börjar se det även på mina bilder just nu.
 
Det känns såklart väldigt jobbigt. Jag har tex haft en bra helg, men alla tankar som jag brottas med och mår dåligt över just nu tar över. Jag har haft en bra helg och jag borde ju kunna glädjas åt den. Men jag känner att jag har varit ganska frånvarande. Jag har i princip bara hållit mig vaken och ibland har jag stått på mina ben också, men mycket mer har det inte varit med mig. Alla mina bekymmer och problem blir så jävla uppenbara för mig när jag nu mår som jag mår. Tyvärr har jag också börjat jämföra mig med andra människor. Oftare än någonsin, tex nu under helgen har jag känt mig sämre och dåligare än hur många andra människor som helst. Jag vet egentligen att jag inte behöver känna så, men jag kan ändå inte sluta att tänka att jag känner mig sämre än andra just nu.
 
 Jag vet egentligen inte vad jag ska göra för att jag ska må bra igen. Det enda som jag kan se som en möjlighet till att må bra igen och få min energi tillbaka är att bara låta dagarna och veckorna gå. Någon dag mår jag väl kanske bättre utan att jag egentligen gör något speciellt för att jag ska må bättre. Helt plötsligt vänder det väl, fast just nu kan jag inte se att det finns nånting som kommer att göra att jag mår riktigt bra igen.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE