Anton Källberg

 
 Jag satt nu under morgonen och kollade på TV-programmet "MADE BY SWEDEN". Det programserie där en tjej som heter  Frida Nordstrand är programledare och i programmet så träffar hon Svenska olympier som ska vara med i OS i Rio i sommar. Jag såg precis nu programmet som handlade om pingisspelaren Anton Källberg.
 
 
Anton Källberg är helt klart den mest lovande talangen som Sverige har just nu i pingisen. Han har redan vid 18 års ålder gjort väldigt bra resultat och han har sen ett år tillbaka varit proffs i Tyskland. Han satsar fullt ut på pingisen och tränar många timmar varje dag. Anton kan verkligen bli HUR BRA SOM HELST. Jag tror vi kommer att få se Anton i många stora mästerskap framöver. Anton satsar verkligen helhjärtat på pingisen. Han offrar allt för att han verkligen ska bli så bra som möjligt. Han flyttade hemifrån när han var 14 år. Han är idag 18 år har hoppat av gymnasiet för att han ska kunna koncentrera sig på pingisen fullt ut.
 
Anton är en väldigt snabb spelare över bordet. Han har bra servar och en väldigt fin backand. Han är också noga med placeringar och det ser ut som att han tänker mycket när han spelar. Jag hoppas verkligen att Anton en dag är så bra så att han är med och slåss bland de absolut bästa pingisspelarna i världen. Han verkar vara en så otroligt fin kille och han är beredd att göra vad som krävs för att bli den bäste i världen.
Anton kommer redan nu när han är 18 år gammal vara med i OS i Rio. Han är väl värd den platsen. Han blir en av 4 Svenska pingisspelare som är med i det laget. Han har gjort bra resultat och han tränar hela dagarna. Jag tror att Anton kommer att nå dom mål han har med pingisen. Det finns inget som talar emot det. Han verkar redan nu vara så mogen, fast han bara är 18 år. Anton verkar veta vad han måste göra och han är beredd att göra jobbet som krävs för att bli bäst i världen. Målet är ju att bli bäst i världen, och Anton från Sverige kan faktiskt bli det. Med tanke på vad han redan kan idag så finns alla möjligheter att han ska kunna bli den bäste spelaren i världen om några år. Heja Anton säger jag bara.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE