Vill gärna vara ute när det är sol.

Shit, va slö man blir när man har semester. Man sover hur länge som helst och sen när man väl kliver upp i sängen så vill jag typ bara gå ut och lägga mig i solen. Jag får verkligen inte mer gjort för att jag är mer ledig, fast jag ju också att det är rätt skönt att inte behöva bry sig om nåt. Sen är jag väl slö också. Det måste man väl erkänna. Jag vill mest vara ute i solen och bara glida runt ju.
 


Jag skriver fortfarande på den där berättelsen som jag trodde jag skulle bli färdig med för länge sen. Fan va svårt det är att avsluta den då! Jag vet vad jag ska skriva, men problemet är att denna berättelsen sätter sig så djup i mig när jag skriver så jag orkar bara inte skriva hur mycket som helst. Jag får ta lite i taget, och sen måste jag "andas" innan jag kan fortsätta skriva.
 
Ikväll är det mer fotboll på TV. Jag tror det blir en bra match ikväll. Jag har svårt att veta vad jag ska säga om kvällens match. Från början har jag sagt att Frankrike kommer att vinna hela EM. Därför kan jag ju inte tro något annat än att Frankrike vinner ikväll. Men samtidigt kan man ju aldrig räkna ut Tyskland i ett stort mästerskap i fotboll.  Men jag får ju fortsätta säga att Frankrike vinner sina matcher. Jag kan ju inte ändra mitt tips nu när jag från början har trott på Frankrike i detta EM. Och om jag ändrar mig nu och Frankrike vinner ikväll, vad ska jag då säga sen liksom. Bäst att stå fast vi det jag hela tiden har sagt, men om nu Tyskland vinner ikväl så tror jag på dom i en final. Om Frankrike vinner ikväll som jag tror att dom kommer att göra , då vinner dom över Portugal. Det är inte ofta mina tips går in, men nu när EM snart är över så är det i alla fall nära att mitt tips ska bli rätt.
 
 





Anonym
07 July, kl. 10:42 | Blogg;

Hej!
Måste man vara vän med dig för att kunna skicka snap till dig? Kan ju se din story men tråkigt om det inte går att skicka något till dig.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE