Nu är det i alla fall semester.

Denna arbetsveckan är nu över och nu har ju också min semester börjat. Jag tror denna veckan blev tuffare och tuffare för varje dag som gick, men nu känns det bra.
 
I början av veckan tyckte jag att arbetstimmarna kändes långa och sega. 1 timme bakom ratten kändes som 3 timmar.  När jag hade fritid och rast så kändes det som den tiden var förbi innan den ens hade börjat. Det kändes så i alla fall. I torsdags fick jag så jäkla ont i kroppen efter den dagens arbete. Det gick inte över heller så när jag körde igår hade jag ganska ont, samtidigt som det var mycket att göra på jobbet också. Det var nog bara de sista två timmarna som jag kände att det var ganska lugnt och man kände också att det inte var långt kvar till lång ledighet. Jag fick lite extra energi det sista timmarna av arbete igår.
 
Nu är det i alla fall semester. Ingen mer busskörning på en månad. Nu får man väldigt mycket tid över till att göra massor av annat, och man behöver inte bry sig så mycket om vad klockan är som man annars får göra typ varenda dag.
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag kommer att göra på min semester. Det första jag har tänkt att jag ska göra är att skriva mycket på min självbiografi. Annars hoppas jag att jag bara kan koppla av och känna den där ron i kroppen som jag så ofta annars sällan känner.
 
 





Emma
07 July, kl. 11:22 | Blogg;

Äntligen semester jag har också semesternu. Jag Tror att man ska försöka att bara ta det lugnt slappa och ta vara på semestern dag för dag och leva efter carpe diem. Öppna en flaska bubbel och lägga upp fötterna och bara chilla pungt slut. Semestra lugnt

Jag Heter Björn
07 July, kl. 20:34 | Blogg;

hej dannebloggen förlåt för aatt jag inte skrivet på länge nu men de ha vart så mycket nu med allt innan semestern. ja jobbar mån ledig tis o sen jobbar ons-tors och går på semestern efter lunch rasten på fre. så jävla skönt att få vara ledi i fyra veckor o sen jobba jämna veckor och ons tors på ojämna veckor. förutom i oktober då ja ska gå på kjells schema som jobbar bara dagtid och vissa lördagar när de e extra öppet o de behövs mer folk. men eftersom pengar kommer in varje månad även under semestern i fyra veckor så gnäller ja inte. ha det bäst !!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE