Löpning - Sparande - Självbiografi

Löpning:
 
Jag har haft uppehåll från löpningen i över 2 veckor. Jag har haft ont i både ryggen och på två ställen under bröstkorgen så jag har helt enkelt inte fixat att vara ute och springa. Det känns lite tråkigt att jag inte har klarat av att köra på med löpningen regelbundet . Jag har verkligen velat det, men jag har haft för ont. Jag ändå glad över att det bara har gjort ont om jag har försökt att springa och inte annars. Dessutom är det inte löpningen som är orsaken till att jag fick ont. Jag klantade mig ju med en låda som var för tung för mig. Det var dumt, men nu känns det nästan ingenting längre. Så i morgon har jag tänkt att försöka komma igång med löpningen igen. Jag är sugen och det har jag varit nu i två veckor. Jag hoppas att jag bara kan köra på nu. Även om det känns lite tråkigt att jag den senaste tiden inte har klarat av att vara ute och springa så får jag väl bara skita i det och köra på nu istället. Jag hoppas verkligen inte att smärtan kommer tillbaka, bara för att jag tar mig ut i morgon.
 
 
Sparande:
 
Sparandet går bra och jag får in pengar, lägger undan en summa och när jag har summan så vet jag precis vad jag sen ska göra för dom pengarna jag har. Jag får typ tankar varje dag att jag ska unna mig mer just nu än vad jag gör och jag brottas med min abstinens på att göra saker som jag skulle kunna göra nu, för de pengar jag har. Men jag har liksom större planer. Jag vill upp till den där "nivån" där jag kan göra saker som kräver väldigt mycket mer pengar än vad jag nu har. Jag kämpar hellre nu för att kunna göra saker sen. Jag vill inte göra en massa saker nu, som jag sen  ångrar. Jag kommer aldrig att ångra att jag skapar förutsättningar nu för att göra riktigt coola grejer sen. Coolare grejer än vad jag tidigare gjort. Det är nu jag har chansen att fixa det, inte sen.
 
 
 
Självbiografi:
 
Jag nämner min självbiografi nästan varje dag i min blogg. Det blir säkert tjatigt, men jag kan inte hålla allt inom mig.  Jag beskriver hur jag känner och hur det går med skrivandet. Jag känner att jag måste göra det för annars blir jag knäpp. Jag sitter och skriver varje dag och det är massor av känslor och tankar som kommer fram då. Nu har jag jobbat ganska hårt med min självbiografi under min semester. Det som gör mig lite besviken är att jag inte har kommit så långt med den som jag hade hoppats att jag skulle göra. Jag känner mig på ett sätt ganska dålig för jag lägger ju ner ganska mycket tid på detta, och sen tycker jag ändå inte att jag kommer så snabbt framåt. Fast jag kanske inte ska vara för hård mot mig själv och känna mig så dåligt. Jag tycker ju att detta är svårt och jag vet ju heller egentligen inte hur lång tid saker och ting tar med detta. Jag har ju aldrig gjort nåt som liknar självbiografiskrivande tidigare. Nästa helg har jag tänkt att ta mig en liten tur till lite olika platser och ta massor av bilder som jag sen ska lägga in i min självbiografi. Undrar hur det kommer att kännas när jag befinner mig på en massa olika platser och minns tillbaka på händelser som på ett eller annat sätt har påverkat mitt liv. Jag har tänkt att åka runt till alla platserna och ta mina bilder under fredag, lördag och söndag nästa vecka. Jag hoppas jag hinner med att ta alla bilder som jag vill ha under dessa tre dagar.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE