En vacker dag.

Lugna sköna dagar har man. Det är rena lyxen att få ha semester ju.  Jag har varit ute mycket i solen idag. Jag har mest slappat och fattat hur bra jag har det. Har väl också funderat och drömt om allt de där som jag kämpar för just nu. Man har det bra, men man vill få det ännu lite bättre.
 
 
 Jag är just nu väldigt noga med mina pengar och hur mycket jag måste klara att spara. Det rullar på rätt bra med pengar in Jag skulle kunna göra väldigt mycket roliga saker redan nu, men jag vill liksom mer än vad jag klarar just nu.  Jag vill liksom ta det en nivå högre. Göra det där lilla extra som jag inte klarar just nu, men som jag fixar om jag bara har ännu mer pengar.
 
Jag vet inte riktigt vad det är som driver mig. Jag vill hela tiden lite mer än vad jag har klarat förut. Jag blir liksom aldrig nöjd. Jag är nöjd med min ekonomiska situation som den är. Jag kan inte klaga på det jag får in och vad jag kan spara.  Jag kan liksom inte få det bättre hur jag än vänder och vrider nu. Men jag kan ta vara på de möjligheter som jag har nu, så jag kan göra allt de jag bara tidigare har drömt om sen. Det handlar ju bara om några månader liksom. Är man bara några månader från att kunna förverkliga massor av drömmar så är det ju värt att kämpa som fan nu. Det blir magiskt om jag bara kan hålla ut och verkligen hålla min budget,månad för månad. Det kommer att vara så värt det i slutet av året.
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE