Det kommer att bli så bra.

 Dagarna går ganska fort nu. Inte så konstigt för jag sover ju bort en del timmar mitt på dan. Fast jag sitter ju uppe till ganska sent på nätterna också. Man måste ju sova några timmar per dygn. Ibland lägger jag mig inte förrän tidigt på morgonen och då har det mörker som bara lägger sig några timmar om natten redan försvunnit när jag väljer att gå och lägga mig.
 
Jag känner att jag mår ganska bra igen och det är ju skönt. Jag inser att jag har det väldigt bra. Bara att jag nu kan slappa och ta de maxiamalt lugnt när jag vill känns ju som rena lyxen. Jag kan ju sova bort en hel dag om jag skulle vilja det. Jag har många semsterdagar kvar och jag känner att jag lätt kan ta vara på min ledighet. Jag har verkligen haft den semester som jag har velat ha och jag är övertygad om att jag kommer att känna att jag har haft den semester som jag ville ha när jag har börjat jobba igen.
 
När jag var ute på min löprunda tidigare idag så sprang jag förbi ett ställe som jag kommer att skriva om i min självbiografi. Jag hade ju min lilla kamera med mig så jag passade på att ta lite bilder som jag sen ska använda till min självbiografi. Dom bilderna blev riktigt bra, precis som dom flesta andra bilder som jag tidigare har tagit till min självbiografi.  Den riktiga "fotograferingsbomben" ska jag ju genomföra i helgen. Jag längtar redan nu. Det ska faktiskt bli kul att att "tagga" iväg till lite olika platser i helgen.  Samtidigt kommer jag ju under fotograferingen att säkert kunna bearbeta, och sen lättare kunna släppa vissa saker som har hänt i mitt liv, på just de platser som jag nu i helgen har tänkt att besöka. Det kommer att bli mycket funderingar samtidigt som jag ska ta flera hundra bilder. Det kommer nog att vara bra för mig att få grubbla lite även om vissa minnen kommer att kännas lite extra jobbiga att fundera kring när man befinner sig på vissa plater just nu i helgen. Men på sikt är det nog bra för mig.
 
Vissa platser har jag inte besökt på flera år så det ska bli kul och få göra denna lilla "fotoresa" nu till helgen.  Det blir säkert mer bilder också som inte har med självbiografin att göra. Jag får ju passa på att bildbomba skiten ur alla möjliga sociala medier, plus min blogg nu när jag ändå kommer att vara i farten med att ta massor av bilder till min självbiografi.  Allt kommer att bli så bra.
 
 
 





Jonte
07 July, kl. 20:51 | Blogg;

Tja Danne! kan du inte förklara vad du menar med citatet på bilden? Förstår inte riktigt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE