Dalsland och Uddevalla.

Tuff dag igår. Jag fotograferade som fan. Det blev över 200 bilder och idag lär det bli lika många till.
 
Igår åkte jag runt i Dalsland och fotade. Sen åkte jag runt i Uddevalla och fotade. Jag körde en riktigt skön bil på min fotoresa. Den ska jag ha idag också.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina Dalslandbilder blev riktigt bra. Jag är hur nöjd som helst med dom. Mina Uddevallabilder blev också bra, men jag höll på till sent på natten så det hann ju och bli mörk. Jag ville ändå fota färdigt allt i Uddevalla för jag ville slippa åka tillbaka idag. Det flesta bilderna från Uddevalla blev bra, men inte alla. På vissa platser i Uddevalla hade jag hoppats på att jag skulle få betydligt bättre bilder. Men jag får använda mig av alla de bilder som blev bra och sen får jag bara balansera text och bilder till min självbiografi. Jag kommer ju heller inte att använda alla bilder som jag tar nu i helgen, så att några bilder blir dåliga gör ju ingenting. Jag kommer ju ändå efter dagens fotande ha över 500 bilder nya bilder, bara ifrån denna helgen att välja och vraka bland. Dessutom har jag ju massor av bilder sen tidigare också.
Detta kommer att bli skit bra, men jäklar va trött jag var efter igår. Jag kämpade på mellan klockan 15:00 - 23:30 med fotograferingen. Jag var väldigt fokuserat på att jag skulle bara ta bilder, bilder och mera bilder. Det var inte känslomässigt jobbigt som ajg trodde att det skulle bli. Jag kände ingenting. Jag ville bara ha bilder. Över 200 bara igår, det är jag fan nöjd med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE