Börjar vakna vid lunch

 Jag sover länge på morgonen för att jag sitter uppe ganska länge om natten. Så har jag gkjort ubnder hela denna veckan. Dagarna börjar väl typ kl 12:00 nu. Lite snurrig i huvudet blir jag, men jag känner ändå att det är väldigt skönt att bara kunna slappa så mycket och inte bry sig om nånting direkt.
 
 
 
 
 
Jag satt uppe ganska länge i natt och skrev på den där berättelsen som jag nu har skrivit på i två dagar, men inte fått färdigt. Jag blev inte klar i natt heller, fast jag trodde att jag skulle bli det. Det är liksom för mycket att skriva och dessutom handlar denna om sånt som har satt lite djupa sår i mig och de finns liksom saker i detta som har varit svåra att genom åren komma över. Därför orkar jag inte riktigt bara sitta här skriva rakt upp ner. Det blir för mycket som för mig är högst personligt, och sånt tar kraft och energi från skrivandet. Men jag borde väl bli färdig med denna berättelsen idag i alla fall. Fast man vet aldrig liksom. Är det något jag har lärt på detta med att skriva självbiografi så är det att jag sällan vet hur lång tid en berättelse tar. Vissa berättelser kan ta 30 min och andra berättelser kan man få kämpa med i en vecka, och man vet verkligen aldrig innan man börjar på en berättelse hur lång tid just den kommer att ta.
 





Jonte
07 July, kl. 16:03 | Blogg;

Hej Danne! Jag är lite nyfiken på hur du resonerar kring SciLife i dag? Var det värt 60 000 kronor? Vad har du förändrats i ditt liv sedan undersökningarna? Hur många av råden du fick av läkarna på SciLife lever du efter i dag? Ångrar du dig?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE