2016 07 28

 Idag har jag mest slappat och tagit det lugnt. Jag njuter bara av den lilla semester jag har kvar liksom. På måndag börjar man jobba igen.
 
Jag gör som sagt inte så mycket. Jag vill göra mer än vad jag gör, men jag vill inte göra en massa saker som jag sen kommer att ångra. Jag vill inte bränna en massa pengar på skit och sen står jag där om några månader och tänker att jag kunde haft pengar till sånt som jag verkligen vill göra. Jag känner nog abstinensen för att gör massor av saker nu, men jag håller mig för att jag vet att jag kommer att ångra mig efteråt.
 
Jag har betalat mina räkningar idag och först blev jag väldigt glad för jag hade mycket mer pengar över än vad jag trodde att jag skulle ha. Men sen såg jag ju att jag hade missat att betala en räkning och då var det jag hade sett fel och för bra för att vara sant.

 
 
Jag hämtade ett paket idag som innehöll något som jag trodde att jag skulle få ångra att jag hade beställt. Det var gardiner som var rosa i färgen. Jag trodde aldrig jag skulle hänga upp rosa gardiner i mitt hem, men nu har jag gjort det och jag tycker faktiskt att dom är jättefina. Dom får hänga där och jag ångrar inte att jag beställde dom.
 
 
 





Janni
07 July, kl. 10:05 | Blogg;

Hej! Kan vara bra att veta att gardinerna hänger fel. Egentligen ska de hängas tvärtom, alltså så att ändarna på varje gardin hänger inåt. Just nu ser man tyglappen på ena sidan. Stryk dem gärna också

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE