Tankar en tidig morgon.

Godmorgon 😊

Hoppas allt Àr bra med er. Med mig Àr det bra, fast jag kÀnner att jag inte har sovit sÄ mycket i natt. Man fÄr en kÀnsla av att man har myror i huvudet.

Jag har suttit uppe under natten och skrivit sjÀlvbiografi. Det Àr nog under natten som jag fÄr mest gjort. PÄ natten skriver man ju pÄ och har ett ganska bra "flow" eftersom man inte lika ofta avbryter skrivandet. NÀr man sitter och skriver pÄ dagtid sÄ gör jag nog mÄnga fler avbrott eftersom man under dagtid kan göra mycket annat ocksÄ. Handla, stÀda, tvÀtta Àr ju nÄgra exempel pÄ sÄnt man kanske gör under dagtid, men aldrig pÄ natten. Sitter man och skriver pÄ natten sÄ kanske man pÄ sin höjd gör avbrott för toabesök eller för att man vill gÄ till köket och hÀmta ett glas vatten. Man har helt enkelt ett bÀttre "flow" pÄ natten för man kan tex inte avbryta skrivandet och börja dammsuga istÀllet. Gör man det sÄ blir man nog inte sÄ populÀr bland sina grannar.

Vad ska man göra idag?

Det Àr ju fredag, men för min del blir det nog ganska lugnt. Jag fortsÀtter vÀl skriva pÄ sjÀlvbiografin. Jag har lite fisk som jag ska laga till sen och Àta till lunch. Annars lÀr jag nog bara ta denna fredag som den kommer (precis som jag brukar göra med alla andra dagar) Det Àr ju bara skönt att vara ledig och jag har ju nu 2 hela veckor kvar av semester att njuta av. Man fÄr försöka ta vara pÄ dagarna, och göra det bÀsta av dom. Njuta av ledighet, leva i nuet, vara nöjd med de lilla man har och Àgna mycket tid Ät sÄnt som man tycker ger mening Ät det ibland ganska meningslösa livet. För sÄ Àr det vÀl? Livet Àr ju ganska meningslöst, men jag Àr ÀndÄ glad att jag finns. Ett sÀmre alternativ hade ju varit om jag inte fanns. DÄ hade jag ju inte kunnat göra nÄgot meningsfullt av det meningslösa livet.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE