Varför skulle år 2016 bli ett bättre år än 2015?

Hej!
 
Det känns bra att snön redan nu börjar att förvinna. Det känns som lite vår redan i Januari. Det finns lite snö som ligger kvar där man liksom har skottat upp en snöhög. Men jag är riktigt nöjd över att man nästan ite ser någon snö övehuvutaget. Det är verkligen bara skönt att slippa. 
 
 
 
 
 
Nu är det nytt år igen och det känns som det förra har gått förbi i en rasande fart. För mig blev det en väldigt lugn nyårsnatt i alla fall. Jag kröp i säng lite innan tolvslaget och jag såg samtidigt till att ha Mimmi nära mig. Djur kan ju vara lite känsliga för fyrverkerier som tjuter och smäller så jag tänkte att det är bäst om håller i henne lite. Jag vet att Mimmi känner sig så trygg när hon är nära mig och vid tolvsslaget när det började smälla och väsnas som mest så reagerade inte Mimmi på det överhuvudtaget. Det som att hon vet någonstans att när hon är nära mig så kan inget farligt hända och då regarar hon likosm inte på någonting mer än att bara visa mig att hon gillar när jag gosar med henne.
 
 
Nu har som sagt det nya året dragit igång och det enda som jag har lovat mig själv inför detta året det är att jag ska skriva klart min självbiografi. Annars är det bara leva i nuet som gäller. Jag satt igår och kikade runt lite på alla möjliga bloggar. Jag tycker mig läsa att nästa lite överallt att många männsikor beskriver 2015 som ett ganska jobbigt år och samtidigt så vill man ha ett mycket bättre år nu. Jag tänker nu: Varför skulle år 2016 bli ett bättre år än 2015? 
 
Jag tänker liksom att har man nu haft ett dåligt år så måste man ju förmodligen själv ändra på ganska mycket som man gjorde under 2015 för att inte 2016 också ska bli ett dåligt år. Jag tycker mig ändå läsa samma sak varenda år på tex alla möjliga bloggar. Typ: Detta året har varit jobbigt, tufft och inte roligt, men nu ska nästa år bli hur bra som helst. Sen när ett år har gått igen så verkar det som att året inte alls blev så mycket bättre än vad det var året innan.
 
Jag ska inte överanalysera allt vad jag satt och läste under gårdagen. Jag hoppas att många får ett bra år nu 2016. Känner man att 2015 har varit ett tufft år så är det ju självklart att man vill ha ett bättre 2016. När jag läser min egen blogg och funderar kring vad jag under 2015 har bloggat om så känns det som att jag har haft ett ganska bra år, men samtidigt vet jag ju att jag inte bloggar om precis allt som händer i mitt liv så jag får ju fundera lite utanför mitt bloggande också. När jag gör det så känns det som att jag har haft ett år där jag stundtals har blivit rätt förbannad och ledsen, fast jag har också varit väldigt glad över mycket. Jag har säkert känt mig sviken av någon, men samtidigt så har jag under detta året känt gång på gång att jag har några snälla personer omkring mig  som aldrig verkar svika mig. Ska jag vara helt ärlig så har nog mitt 2015 varit ett år som man kan likna en berg och dalbana. Det känns som jag åker upp och ner och runt. Livet är väl lite så mest hela tiden kanske. Jag har ingen direkt önskan om att 2016 ska bli ett bättre år än vad 2015 va. Jag hoppas att jag får ett bra år och jag har några saker som jag verkligen ser fram emot under 2016. Men jag vill inte ha för höga förväntningar. Då blir man nog lätt besviken.  Livet går ju i en berg och dalbana och fort går det också. Det bästa jag kan göra är nog att ta dagarna som dom kommer, leva i nuet och försöka ta vara på de möjligheter och chanser som jag får. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE