Vad ska jag prioritera nu?

 
Hej! 
 
Idag har jag hamnat i massor med tankar om vad jag har att välja på. Alltså jag tänker att jag ska göra något och sen funderar jag på om jag ska göra det eller inte. Jag har haft massor av sådana tankar idag. Jag vet att jag inte kan göra allt och ställer mig hela tiden frågan om jag ska gör något, och vad ska det i så fall vara, när osv.. 
 
Jag vet tex att jag i framtiden har lite saker som jag behöver ha lite speciella kläder för. För olika tillfällen krvävs olika typer av kläder. Fast mitt problem är att jag inte riktigt vet om jag ska gå på tex den festen som jag är bjuden på. Eller ska jag orka bry mig om den där teaterföreställningen som jag har tänkt ett tag på att jag vill se? Jag vet vad jag behöver ha för kläder, fast nu när jag har tittat närmare på vad som krävs mer av mig för att jag ska kunna gå så är jag inte säker på att jag vill längre. Så här har tankarna snurrat i mitt huvud under hela denna dagen.  Jag vänder och vrider fram och tillbaka. Jag vet inte, och vet jag något så vet jag ändå inte allt. Och vet jag att jag skulle behöva något som jag inte redan har så vet jag inte när jag ska hinna fixa det.
 ¯\_(ツ)_/¯  
 
En och annan grej är redan klar. Jag har bokat ett tågbiljett och hotellrum till en grej som sker i februari. Mitt problem med denna grej  är att jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig för kläder vid just det tillfället i februari. Jag behöver ju inte bry mig nu heller, men om jag inte har de kläderna som jag behöver så får jag ju någon dag skaffa dom kläder som jag behöver, fast jag vet ju inte riktigt vad jag behöver än. 
 
Någonstans får jag prioritera. Det är mycket jag vill göra, men jag kan inte göra allt. Jag vet i grund och botten vad jag vill. Jag vet defenitift vad jag vill ha ut av år 2016. Jag får väl göra sånt som jag vet till 100% att jag vill göra och sen bara skita i de jag inte vet om jag ska bry mig om eller inte. Man kanske ångrar sig sen, men får jag gjort allt de som jag verkligen vet att vill få gjort så kommer jag ju att vara nöjd ändå. Egentligen är det kanske inte så svårt att prioritera sånt som man vill göra just nu. Det är ju bara att göra det man vet att man vill göra och sånt man är osäker på skiter man i tills man vet att man vill göra något.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE