Fredag ❤️

 
Hej!
Jag är uppe och skuttar denna fredag och grejar gör jag med den gamla vardagliga skiten. 
 
Usch va kallt det har blivit ute. Närmare 10 minusgrader och ändå är det egentligen inte så mycket om man jämför med hur många andra sttällen i Sverige som helst. var det inte något place som för inte så länge sedan hade typ minus 40 grader? Fy f*n, där skulle jag inte vilja bo och köra min promenader och powerwalks. 
 
 
Jag hade en tuff dag igår med en hel del att göra på jobbet. Jag hade räknat med det innan så jag klarde väl av dagen på ett bättre sätt än om allt som jag var tvungen att greja med igår bara hade varit helt oväntad för mig. Idag blir det nog lite lugnare i alla fall och sen får jag en ledig helg igen.
 
 
Jag hoppas att jag kommer att skriva mycket på min självbiografi i helgen. Igår och idag har jag mest samlat material och liksom gjort research Jag hoppas att jag nu kan komma loss med mer skrivande igen. Annars kommer ju detta aldrig att bli färdigt. Ibland känns denna grejen med självbiografin jättesvår och sen blir det helt plötsligt ganska lätt, men när jag börjar tro att ingenting kommer att vara svårt längre då tar det inte lång tid innan jag kör fast och måste ta en paus och fundera ett tag innan jag kan skriva vidare. Öhh.. 
 
 
 
Ha en trevlig dag och en grym fredag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE