Spelade lite pingis idag.

 
Har lirat lite pingis idag. Jag promenerade bort till hallen och kallt var det. Man får vara glad att pingis ändå är en inomhusidrott. Fast det händer att man ibland ser pingisbord som står ute.
 
 
 
 
 
Jag spelade inte bra idag. Jag kom sent till bollen och jag rörde mig dåligt. Mot slutet skärpte jag till mig i alla fall. Allt gick ju så jäkla dåligt och jag kände väl att mig lite förbannad över att inte mycket gick som jag ville och då skärper man till sig lite extra liksom. 
 
När det mot slutet började fungera lite bättre så berodde det säkert på att jag tittade lite extra noga på bollen och jag försökte även spela ett betydligt enklare spel. Jag gick liksom tillbaka till grunderna. Höll racket långt framför kroppen, flyttade fötterna först innan jag slog på bollen. När man spelar dåligt och kanske bara är för trött så blir det lätt att man försöker kompensera sitt dåliga fotarbete genom att vika in eller sträcka överkroppen. Det man ska göra istället är att man ska flytta på fötterna för att sen dra in bollarna. Slag som egentligen är ganska enkla blir för svåra när man inte rör på fötterna ordentligt. 
 
När jag nu ändå lyckades ta mig i kragen lite mot slutet och spela betydligt bättre så fick jag ändå med mig en känsla av att jag har kämpat på bra under dagens träning. Det är ju ofta på det sättet som man avslutar på som man sen kommer ihåg bäst efter passet. Jag tycker ofta det är så i alla fall.  Fast man ska också vara ärligt och säga att större delen av dagens träningspass spelade skitdåligt och jag orkade inte kämpa heller, men det var skönt att ta den där duschen efter träningen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE