Måndag ❤️

Måndag och ny vecka. Mera jobb väntar senare idag. Hela helgen har man jobbat och snart blir det alltså mer busskörning, men i morgon får jag var ledig i alla fall.
 
 Jag har varit ute på en proemnad nu på morgonen igen. Rätt skön rutin det där med promenaderna varje dag. Man får motion och samrtidigt hinner jag tänka lite kring allt möjligt. När man går promenader hinner man tänka ordentligt. När man grejar och jobbar i sin vardag då finns ju sällan tiden att fundera reflektera. Därför är det bra att lägga ner lite tid på att faktsikt gå den där promenaden. Man får mycket tankar och idêer om saker som man kanske aldrig annars hade börjat tänka på om man inte hade tagit sig ut på en promenad. När jag känner så då motiverar ju detta mig till att bara fortsätta att gå ut på mina dagliga promenadrundor som det just nu känns väldigt bra med.
 
 
 
Lite mat har jag också hunnit med att äta. Doktorn rekomenderar ju mig att äta mycket fisk så i dag blev det en sprödbakad sådan. Jag var inte ute och fånga den under promenaden. Vänern ligger ju annars ganska nära så man skulle ju logiskt sätt bara kunna håva upp sin lunch, men det har jag inte börjat göra än.
 
 
 
Ha nu en bra måndag. innan jag jobbet så ska jag fixa med lite pappersarbete som senare förhoppniongsvis kommer att betala sig cash. Sen när man har lyckats tjäna dessa pengar så bränner man väl dom på grejer som man måste köpa för att sen kunan tjäna ännu mera cash. Det blir liksom bara rundgång av det. Typ som att spela. Man spelar, kanske vinner man, men förmodligen förlorar man och då spelar man mera för att man vill försöka vinna tillbaka de pengar som man tidigare har förlorat. Ganska meningslöst känns det som.
 
Bättre att bara slappa och lyssna på IRON MAIDEN. Det låter som en bättre måndag tycker jag. Denna låten har faktsikt lite med mina tatureringar att göra, men den historien sparar jag till min självbiografi.
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 

Björn heter jag
01 January, kl. 21:28 | Blogg;

Hej Danne!

Tack för en kanonblogg och för att du inspirerar andra ekonomiskt och så. Jag har själv en ganska knackig ekonomi (på grund av en fuktskadad husbil som jag blev pålurad och skuldsatt över. Ett misstag helt klart, men hjort är hjort och det är ingen idé att ångra saker för det gör inte att man inte köp husbilen ändå :-P).

Jag vet att du nått DIN ekonomiska dröm och därför undrar jag nu: Vad är dina främsta tips till någon som är i behov av en stadigare ekonomi? Alla tips mottages varmt!

Tack igen!
//Björn af Chapman

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE