Lite tråkigt.

Det känns lite segt nu och jag har har lite grann hamnat i en ond cirkel med negativa tankar. Man tänker liksom hela tiden på vad som är jobbigt eller tråkigt med att göra det en eller det andra. 
 
Ska jag gå ut och promenera så tänker jag på att det är kallt som fan ute och att jag egentligen inte orkar. När jag sitter och äter så tycker jag att maten inte smakar bra. Jag har ingen lust att gå och jobba. Igår tex hade jag ett ganaksa tråkigt pass och långt var det också. Idag har jag också ett ganska långt pass. Dessutom har jag jobb under 6 dagar denna veckan. Helgen känns ju inte så rolig att behöva jobba. Skrivandet på min självbiografi känns lite jobbigt just nu. Jag skriver just nu om en hel del saker som har satt djupa sår i mig och jag har burit på de på alldeles för länge. Det är först nu på senare år som jag har lyckats släppa och liksom gå vidare. Även om jag har släppt så är tufft att skriva om det ändå. 
 
Just nu händer det inte så mycket som är roligt. Jag har saker som jag ser fram emot, men de närmaste veckorna grejar jag mest med de gamla vanliga. Jag kommer att jobba på, gå mina promenader skriva på min självbiografi och greja med lite vardagligt "trökgöra". 
 
Jag försöker tänka mer positivt, men ibland är det inte så lätt. Ska jag ändå säga något som är positivt om allt så får jag väl ändå ge mig beröm för att jag faktiskt väljer att ta tag i allt. jag skiter inte i det vardagliga "trökgörat". Jag sjukskriver mig inte från jobbet. Jag tar mig ute och promenerar och när det kommer till promenaderna så känns dom ju bra när jag väl är ute. När jag är ute och går så har jag tid att tex tänka på vad jag ska skriva om i min självbiografi och jag har ett bra "flow" det skrivandet. 
 
Allt kanske inte är så tråkigt när man tänker efter? Hade allt bara varit skit så hade jag ju förmodligen inte tagit tag i nånting, men grejar gör jag ju. Kan man bara tänka lite mer positivt så tror jag nog att allt ganska snart kommer att kännas bättre. Dessutom har jag ju saker på gång som jag ser fram emot att få göra. Jag har det bra och jag saknar väldigt lite. Även om mitt liv inte känns perfekt så är jag ju för det mesta nöjd och glad. Vad ner kan jag begära egentligen??? 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE