Jobba skriva och promenera.

Hej!
 
Ny dag och nya tag. Jag sitter här och grejar med allt möjligt. Vissa saker fixar jag på 5 sekunder och andra grejer kommer jag att få vänta ett tag på, men jag grejar i alla fall och då blir det ju nånting gjort.
 
Mycket tid går annars åt till att skriva på min självbiografi. Tankar och idêer som jag får om vad jag ska skriva tror jag inte skapas när jag sitter här framför datorn och skriver. Som jag ser det så skapar jag många berättelser när jag är ute på mina promenader. Många små detaljer i mitt skrivande och hur jag ska formulera mig kommer jag på när jag är ute och promenerar. Tanken på att det är så känns fel, men egentligen är det inte så konstigt att jag känner så. När jag är ute och promenerar då har jag ju tid att fundera. Den tiden finns inte när man kör buss eller grejar med något annat i sin vardag. Hänger man med någon kompis eller gör en massa ärenden då hinner man ju sällan fundera så mycket.  När jag har tid att fundera på vad jag ska ska skriva då skapas förmodligen min självbiografi inne i mitt huvud för att jag just har tid och får lugn och ro. När jag sitter här och skriver så gör jag liksom bara en överföring av mina tankar och gör dom till text. Promenaden blir liksom min föreberedelse inför mitt skapnade av min självbiografi. 
 
 
 
Det är alltså inte bara bra för min hälsa att jag tar den där promenaden varje dag. Mina dagliga promenader hjälper mig också i mitt skrivande på min självbiografi som är något som jag nu grejar med lika mycket som jag kör buss. Det känns så i alla fall och det är rätt häftigt. 
 
Jag har väldigt mycket kvar att skriva, men jag känner inte att detta är omöjligt att bli klar med. Jag har ett bra "flow" i skrivandet och jag hittar tid som jag behöver ha för att kunna tänka och komma på vad jag ska skriva.  Den tiden får jag för att jag avsätter tid till att promenera. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE