Bästa passet den här veckan

 
 
Jag har jobbat i natt. Det var nog det bästa passet denna veckan och det lär nog vara så också efter att denna veckan är slut. Det var hur lugnt som helst att köra.
 
Sen är det också roligare att köra en  fredagskväll och natten än vad det är att köra vanlig vardag mitt på dan eller i rusningstrafik. Det tycker jag i alla fall. Jag kör ju mycket hellre lite roligt partyfolk än människor som ska till och från jobbet och skolan. Ibland får jag frågan om inte kvälls och nattpassen på helgen är dom jobbigaste passen att köra. Då brukar jag alltid svara att jag kör ju mycket hellre helgens kvälls och nattpass än varadagspass i rusningstrafik med hur mycket folk som helst som ska åt alla möjliga håll. Ett sånt pass som jag körde igår tex är ju oftast dom lugnaste passen att köra. Inte alls mycket folk och nästan ingen trafik överhuvudtaget. Sen är ju jag sån också att jag gillar ju att jobba när dom flesta andra är lediga och har slutat jobb och skola för länge sen. 
 
 
 
Det var väl en och annan igår också som pratade Dannebloggen med mig. Så är det alltid på nattbussen. Det spelar ingen roll om det bara skulle vara en enda person som åker under hela natten. Det är nästan alltid minst en person just på nattbussen som pratar blogg med mig eller i alla fall säger hej Danneblioggen eller nåt liknade. Det ganska roligt det där. 
 
 
 
 
 Vi blev bjudna på tårta på jobbet igår. Jag var lite tveksam om jag skule ta en bit. Tårta är ju sånt som är gott för stund och sen fem minuter efter att man har ätit så ångrar man sig lätt att man tog en bit, men den var go. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE