2016 01 09

Jag fortsätter även idag med att äta ganska lite. Lunh har jag fått mig, en det blev typ bara lite ägg och sallad. Nu sitter jag här med lite yougurt. Är detta levene bra eller dåligt? Jag vet inte, men för viktnedgången kan det ju inte vara negativt. Om jag nu vill gå ner i vikt??
 
Att jag inte äter så mycket beror inte på något annat än att jag just nu är så inne i mitt skrivande på min självbiografi. Jag är lite fixerad vid detta skrivande  och jag vill liksom bara ösa på så länge jag har "flow".  Tar jag en för lång paus i skrivandet så är jag rädd jag tappar fart och jag får också för mig att det kommer att bli svårare att komma framåt om man inte mest hela tiden är igång och tänker och skriver. Jag kan ha fel. Jag skanek kan ta en längre paus och sen bara fortsätta med samma "flow". Men som det är nu så kör jag bara på och tänker inte på något annat. I år ska detta bli färdigt och jag har det som nyårslöfte, jag har lovat mig själv och er bloggläsare, plus en kompis igår att jag ska bli färdig med min självbiografi i år. Ska jag kalara detta så tror jag nog att jag måste hålla uppe tempot. 
 
Jag har ändå tidigare idag var ute på en promenad. En timme blev det och oavsett vad och hur mycket jag har att göra under dagarna så får jag aldrig glömma att avsätta tid till att röra på mig. 
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE