Tankar och känslor.

Jäklar vad jag skriver nu! Under hela helgen och igår har jag skrivit massor på min självbografi. Det går bra nu, fast de är några riktigt jobbiga händelser jag skriver om så stundtals känns det ganska tufft psykist. Igår när jag tog mig hem från jobbet så var jag väldigt trött. Mycket skrivande och mycket känslor kring det, plus arbete med ganska kort rast och mycket körning igår. Det var väl lite för mycket för mig där igår och kroppen säger ju ifrån förr eller senare. Då gäller det att man taggar ner och idag blir det nog inte lika mycket skrivnade. 
 
En grej som känns riktigt bra med skrivandet är ju att jag i perioder får väldigt mycket gjort och det gör ju att jag inte behöver tveka på om jag fixar att slutföra detta eller inte. Det är ju motiverande när man känner det där "flowet" i skrivandet och den känslan av att man bara skriver och skriver och skriver... den vill man hitta om och om igen. Även i perioder när skrivandet känns segt så kan man tänka att snart lossnar det igen. Det är bara att fortsätta. 
 
En annan grej som också känns bra det är att även om jag skriver om vissa saker som kanske inte alltid har varit så roliga så har jag ju idag fått distans till dessa händelser. Viljan att skriva och berätta är ju störrre nu än vad den har varit tidigare. Sen är det ju också så att mycket har ju varit väldigt bra, roligt och intressant också. Jag har gjort saker som jag är stolt över och jag har fått vara med om saker som jag är så otroligt glad och tacksam över att nu kan sitta här och berätta och skriva om. 
 
Idag?
 
Jag har arbete senare idag. Jag sökte ledigt förra vecka, men det fick jag inte. Då får man jobba på bara. Inte mycket annat att göra.  Just nu håller jag på nere i tvättsugan. Jag missade att jag hade en tid förra veckan och i morse kom jag på det av en ren slump. Hade jag missat det idag också så hade man väl fått gå ut och handla en hel garderob full med kläder. 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE