Skrivit nästan hela dagen.

 Jag har haft en lördag med mycket skrivande på min självbiografi. Jag har suttit med detta nästan hela dagen. Ändå känns det som jag inte har fått så mycket gjort med tanke på hur mycket tid jag har lagt på det idag. 
 
Fast det är nog inte så konstigt att man inte tycker att man får så mycket gjort med självbiografin. På sättet jag skriver detta så blir  det väldigt mycket att berätta om bara en enstaka händelse. Jag går ju betydligt mer på djupet i mitt skrivande på min självbiografi än vad jag gör när jag tex sitter här och bloggar. Attdet känns som jag inte tar det här framåt är ju inte konstigt alls när en eller kanske två, max 3 berättelser kan ta mig en hel dag att skriva. jag har ju dessutom inte gjort nåt sånt här tidigare. jag har aldrig skrivit en bok tex. Jag tycker att detta är ganska svårt, men jag tycker samtidigt att det är roligt att skriva. Jag ska fixa detta, fast ibland känns det som ett evighetsprojekt som jag inte fattar hur jag ska klara av att bli färdig med.
 
Jag har tack och lov inte bara skrivit idag. Jag har ju kollat lite "Mello" också. Skönt att släppa alla tankar om hur allt har varit och bara chilla i nuet och kolla Melodifestivalen. 
 
 
Min "favvo" ikväll var Lisa Ajax.
 
 
Tittar man litegrann fram och tillbaka på de två bilderna mellan textraderna så kan man ju tycka att jag  litegrann liknar Lisa Ajax.  Nja.. kanske inte. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE