Sjukt bra.

 
 
 
Det går sjukt bra nu!  Ett tag hade jag det lite tufft med att spara pengar. Jag misslyckas ibland med målet jag sätter upp med mitt sparande, men det som ändå känns bra är ju att jag har pengar att spara. Jag sparar alltid några tusenlappar även om jag skulle pucka ur en månad och bränna mer pengar än normalt. Det är ju bra, och denna månaden är det ännu bättre. Jag har räknat lite nu på morgonen och det ser riktigt bra ut när man tittar på vad som kommer in under några dagar denna veckan och vad jag har för utgifter denna månaden så blir jag bara jätteglad. Pengarna rullar på bra nu och även om man inte vill erkänna att pengar inte är så viktigt så måste man ändå  säga att man mår ju bra som fan när man inte behöver bekymra sig för ekonomin. Det var faktiskt lite tufft ett tag för jag misslyckades med mina mål i "budgeten" och det kom inte in så mycket som jag ville att det skulle göra. Men nu har det vänt och sjukt bra mår jag av det. Sen kan man ju fråga sig hur man kan må bra av att säga att man mår SJUKT bra. Säger man ordet sjuk så brukar ju det förknippas med att man inte mår bra, eller hur?
 
Självbiografi-skrivandet går också väldigt bra nu. Jag skriver jättemycket och jag fattar inte hur jag klarar att skriva så mycket och sitta här i så många timmar varje dag som jag nu gör. Det är helt sjukt, men det känns väldigt bra att man har sånt bra "flow" med den grejen också. 
 
Det är skönt när mycket går sjukt bra. Kan jag bara ha fötterna på jorden nu också så kan detta bli ännu bättre än vad det just nu är.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE