Måndag ❤️

Hej!
 
Idag har jag haft galet mycket att göra. Jag gick upp ganska tidigt och sen bara jag satte fart med allt. Greja med tvätten, köra soptunnor, pappersarbete, massor av ärenden på stan och sen vill man ju gärna hinna äta också innan det är dags för busskörning. 
 
 
Jobbet var ganska lugnt. Jag pratade lite med min chef om en sak som jag själv har haft svårt för att veta vad jag ska göra med. Jag fick höra vad han tyckte och själv tänkte jag att jag bara gör som han har sagt. Kan kan ju inte betsämma mig för vad som är bäst och då får man lita på att någon annan vet bättre.  Gör jag bara som chefen säger så blir det bra liksom. Min chef sa sen att vi kunde prata om detta någon gång längre fram  så får vi se hur vi gör då, men just nu taggar vi bara ner typ. jag vill inte exakt säga vad det hanlade om, men jag känner att det var bra att jag frågade vad jag skulle göra. Jag kunde bara inte ta ett beslut helt själv. Jag kunde inte bestämma mig och då kände jag att den som bestämer över mig får bestämma liksom.
 
Nu ska jag sova.  
 
 
 

Emma
02 February, kl. 00:25 | Blogg;

Tjabba Danne! Vilken tur att du har en chef som lyssnar när du tar upp viktiga saker och sånt på jobbet. Inte alla som har sånt och så. Jag hade en jätte dålig chef en gång som det inte gick att prata med alls.
Jag tänkte önska lite fler videoblog inlägg för det var länge sen du la upp en sån.

Anonym
02 February, kl. 18:32 | Blogg;

Instämmer med Emma, önskar också lite mer videoinlägg, ha det gött!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE