Helt avslappnad.

 
Jag har haft en riktigt skön dag. Jag har känt mig så otroligt lugn och avspänd hela dagen. Ibland känner man sig ju lite spänd, tex när man är på jobbet. Sen när man kommer hem så känner man sig så sjukt mörbultad i kroppen bara för att man inte har slappnat av tillräckligt under arbetspasset. Idag har jag verkligen gjort det och när jag kom på att jag faktiskt var totalt avslappnad i hela kroppen, och hade varit det under hela dagen så kände jag mig så nöjd och glad. 
 
I morse när jag klev upp blev det ju datorn direkt. Min självbiografi var det ju nu igen som gällde. Bra "flow" med detta under förmiddagen, igen. Sen käkade jag en riktgt god lunch. Spätta med kokt potatis och skarpsås. 
 
 
Sen var det jobb som gällde. Jag har haft en helt vanlig dag på jobbet. Jag har sökt ledigt några dagar i nästa vecka. Får se om jag får det eller inte. Jag får svar på måndag. I morgon har jag en kort arbetsdag. Bara 5 timmar och sen tar jag helg. I helgen får vi se vad som händer. Men någon bussuniform på blir det inte i alla fall. Man kan ju inte jobba jämt liksom.
 
I helgen skulle jag tro att det blir Melodifestivalen, kanske i massagestolen här hemma. Det kan också bli något häng med någon kompis till helgen.
 
Vad som än händer så tror jag det blir ganska lugnt. Skönt att man mår så bra nu och att man samtidigt vet att man kan ha dagar där man är fullständigt avslappnad i hela kroppen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE