Tankar om självbiografin

 Jag skriver ingenting på min självbiogrfi nu. Jag har tagit en paus och tanken är att jag ska ta upp skrivandet  i januari igen.
Men jag tänker mycket på min självbiogrfi och vad jag ska skriva för berättelser när jag väl börjar skriva igen efter denna paus. Jag funderar också på arbetsmedoden för skrivandet. Hittills har jag skrivit ganska mycket från början, och sen i turordning betat av varje berättelse. Jag har haft många berättelser inne i mitt huvud under en längre tid, men jag har inte skruvit en rad på dom. Jag har velat vänta efterom jag har valt att skriva på andra berättelser som ligger längre tillbaka i tiden än vissa andra som jag alltså bara går runt och tänker på.
 
Jag funderar på om jag ska ändra på den arbetsmetoden. Man skulle kunna hoppa mer fram och tillbaka i skrivandet av berättelserna. Det jag har tänkt att ha mot slutet av självbiogrfin kan jag ju ändå skriva ner före de berättelserna som jag har tänkt att ha i början. Om jag fastnar med en berättelse så kan jag ju pausa den och skriva en annan. Sen kan man ju bara gå tillbaka och fortsätta på den som man körde fast med. Jag kan ju skriva mina berättelser i vilken ordning som helst. Det spelar ju ingen roll för det slutgiltiga resultatet av självbiogrfin. När jag färdigställer den sen så kan jag ju bara lägga berättelserna i den ordning som jag vill ha dom. Det är ju när jag färdigställer den som det är viktigt att berättelserna kommer i den ordning som jag vill ha dom. När jag arbetar med skapandet av berättelserna då kan man ju skriva i vilken ordning som helst. Detta får nog bli en arbetsmetod som jag kommer att jobba mer efter till nästa år.

 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE