Självbiografin?📝

Mitt nyårslöfte detta året var att skriva klart min självbiogrfi. Det klarade jag inte för om det ska bli så då måste jag bli klar idag och det är ju lite för mycket kvar av skrivande för att jag ska kunna fixa det. Jag får fortsätta nästa år också. Målet är att jag ska bli klar och jag tänker inte ge upp i första taget. Jag vet bara inte när det är möjligt för mig att faktsikt bli klar.

Jag har under året ändå kommit igenom en hel del berättelser som handlar om min barndom och uppväxt. Jag har också jobbat mig igenom delen av mitt liv när jag höll på med pingisen som mest. Detta är två ganska tunga "kapitel" med rätt mycket text och bilder, . De finns kanske några få berättelser till att berätta om uppväxten och pingisen, men de mesta av dom texterna känner jag mig helt färdig med.

 I somras under min semester fixade jag en bil och åkte runt på lite platser för att jag skulle kunna ta lite bilder som jag tänker använda till mina texter i min självbiografi. Jag besökte bla platser som på något sätt har med mitt liv att göra. Det blev flera hundra bilder under de två dagar. En hel del av dessa bilder har jag lagt in, eller kommer att lägga in i min självbiografi.

 
Jag tycker att det är svårt att skriva om hela mitt liv. Jag är ju inte så bra på att skriva och jag vill formulera på något bra sätt. Det är många händelser som jag skriver om som jag genom åren inte har tänkt så djupgående på, men när jag skriver tar jag ju upp mycket till ytan. Känslomässigt kan det var jobbigt, men när man väl har skrivit klart en berättelse så har man ju på något sätt bearbetat sig igenom allt och då känns allt väldigt mycket bättre än vad det gjorde innan jag började skriva berättelse.
 
Det som känns bra med skrivandet är att när jag tittar tillbaka så ser jag ju att jag har fått mycket gjort. Det gör att jag blir motiverad att fortsätta skriva. Dessutom har jag ett bra "flow" i skrivandet om jag bara sätter mig ner och skriver. Jag blir bättre och bättre på att skriva ju mer jag håller på, och det känns också kul.
 
Jag har kommit till många insikter tackvare detta skrivande och jag känner också att allt jag gjort i livet kanske inte alltid var så fel gjort av mig som först trodde att de var. Det är lätt att bli för hård mot sig själv. Jag inser att livet är ganska orättvist och att det tex kan vara  en sak vem som har rätt, och en helt annan sak vem som får rätt.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE