PingistrĂ€ning🏓

Jag har haft en bra dag med mycket rörelse. Jag gick ju en promenad i morse och innan kvÀllens pingistrÀnimg sÄ promenarade jag ju till trÀningshallen. Efter trÀningen sÄ promenerade jag ju hem ocksÄ sÄ idag har det blivit mer trÀning och rörelse för mig Àn vad det normalt brukar vara.

NÀr jag var pÄ vÀg till trÀningen sÄ ville jag posta ett brev. Jag glömde bara att lÀgga det pÄ den postlÄda som finns i centrum. NÀr jag kom pÄ att jag hade glömt lÀgga mitt brev pÄ lÄdan sÄ funderade jag pÄ var jag skulle kunna posta mitt brev. Finns det nÄgon postlÄda pÄ vÀgen som jag gÄr till trÀningshallen? Jag visste inte om det fanns det, men jag hade kÀnsla av att jag var i nÀreheten av trÀningshallen. Jag gick en liten omvÀg för att kolla och jag hittade en sÄn dÀr gul och blÄ lÄda.

 Jag var inte sÀker pÄ nÀr jag tog den lilla omvÀgen att det fanns en lÄda just dÀr, men min kÀnsla rÀkte tydligen och det kÀndes bra att fÄ brevet postad för det var ganska viktigt att jag fick ivÀg det sÄ det kommer fram tll den som ska ha det denna veckan. Jag kunde ju ha postat det pÄ vÀgen hem frÄn trÀningen ocksÄ, men det Àr ju lÀtt och glömma sÄ jag Àr glad att jag typ lyckades lukta mig till en postlÄda.
 
PingistrÀningen ikvÀll kÀndes ganska bra. Jag var maximalt avslappnad i spelet. Kanske var jag lite för avspÀnd i vissa lÀgen. Det farliga med det Àr att man ibland försöker spela för svÄrt eftersom alla slag man gör kÀnns sÄ förbannat enkla att göra eftersom man helt eneklt inte Àr nervös eller spÀnd. Men nÀr man sen spelar för svÄrt sÄ tappar man lÀtt det bra spelet som man har nÀr man Àr maximalt avspÀnd. Man spÀnner sig dÄ för man mÀrker att det inte gÄr sÄ lÀtt lÀngre och det hÀnder för att man helt enkelt Àr för avslappnad. Man mÄste hitta balansen hela tiden mellan avspÀndhet och spela efter sin egen kapasitet. Sen Àr det Ànda bra om man vÄgar göra svÄra slag för dÄ visar man att man har ett bra sjÀlvfötroende nÀr man spelar. Men samtidigt mÄste man ju ocksÄ sÀtta bollen pÄ bordet. Spelar man för svÄrt sÄ missar man ju och dÄ spelar det ju ingen roll hur man spelar. Man mÄste ju sÀtta bollen pÄ bordet liksom och dÄ fÄr man inte spela för svÄrt.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE