Nu har min ledig helg börjat.

Skönt at vara hemma nu igen. Nu börjar helgen och jag är ledig från busskörningen igen.
 
Idag hade jag också ett bra arbetspass. Precis som igår så gick tiden väldigt fort. Helt plötsligt var dagen slut och jag fick ta en ledig helg.
 
Musikhjälpen har jag som vanligt följt hela dagen. Radion på jobbet och min TV hemma står bara på och i helgen vet jag inte om jag ens kommer att gå lägga mig. Jag vill bara följa allt som händer i buren i Örebro, fast mitt huvud vill nog mer än vad kroppen tål så jag kommer nog att g¨å lägga mig några gånger under helgen ändå. Ni skänker väl pengar nu. Tänk att musik kan rädda liv.
 
 
Jag är nöjd med allt mitt fixade och grejande idag. Jäklar vad hårt jag kör nu och jag ska fortsätta i natt. Dom sakerna som jag är mest nöjd med är att jag hela tiden har så mycket energi i allt jag gör. Det är fullt blås liksom. Jag känner också att jag är väldigt noga med allt och jag slarvar inte med någonting. Det känns riktigt bra just nu och bättre ska det bli. Energin jag känner kommer att ge mig ännu mera energi. Musikhjälpen ger mig en viss energi också. Jag känner mig bara så glad över att se på detta programmet. Man blir väl glad över att se att folk bryr sig liksom.
 
Nu ska jag sitta uppe och kolla Musikhjälpen hela natten samtidigt som jag ska nattsudda med min självbiografi.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE