Just nu är jag bara fokuserad på nuet.

Nu grejar jag på max. Jag är extremt nog. Jag har fått någon slags hybris på att vara för noga och inte slarvar med någonting. Jag har ju tidigare i år varit ganska slarvig, men nu är jag i så många lägen i mitt grejande att jag måste vara skitnoga och veta exakt när och vad jag ska göra. Idag har jag typ tänkt på massor av klockslag och vad jag då ska göra, eller så kansek jag väljer att inte göra något. Vissa saker släpper jag också. Jag kan inte gör allt av sånt som jag har haft en tanke på  liksom. Men det har som sagt varit mycket tänkade kring olika klocklsag. Klaockan 11:00 ska jag göra så, klockan 15:00 ska jag göra det, om det blir så då ska jag göra detta klockan 17:00 osv...
 
Ikväll har jag samma tänkt, om fyra timmar bla bla... Just nu känns det som om jag typ inte får gjort nånting, fsat jag har massor att göra.  Det blir som att ju mer man har att göra ju mindre får man gjort. Fast jag får ite lite gjort, men jag är så grymt fokuserad på nuet så jag kan inte fatta just nu hur mycket eller lite jag får gjort. När jag väl har fått lite distans till december månads grejande så tror jag att jag någonstans kommer att vara supernöjd med vad jag faktsikt fick gjort.
 
Nu kan jag sitta ett tag och mysa lite i min lägenhet innan kilockan blir nånting igen. Sen måste jag fortsätta fixa och greja, men just nu har jag taggat ner lite.  Jag kanske lägger mig i badkaret eller nåt nu.
 
Självklart fortsätter jag följa Musikhjälpen också.
Ha en trevlig kväll!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE