Jag vill vara säker på att jag vill.

 
 
 
Jag satt uppe ganska länge i natt. Tanken var väl att jag skulle kolla kolla på Musikhjälpen och sitta här skriva mycket på självbiogrfin. Det blev inte så mycket gjort. Jag satt mest och myste och kollade på TV. Dessutom har jag så mycket att göra nu så jag har för mycket spridda tankar som snurrar runt i mitt huvud.
 
 Jag funderar på att lägga självbiogrfin på is ett tag. Åtminstone resten av 2016. Jag kan ta nya tag med den när jag har mindre att göra med annat. Man måste vara mer "tankefokuserad" när man skriver självbiogrfi. Det är jag inte nu. Jag har bara massor med tankar på massor av andra saker som inte har nånting med självbiogrfiksrivande att göra. Jag tycker ju att det är svårt att skriva självbiogrfi när jag inte har så mycket annat att göra. Det blir ju knappast lättare att fixa det på ett bra sätt när mina tankar är någon helt annanstans än där jag tycker att  dom ska vara när man sitter och skriver självbiogrfi. Jag tar en paus ett tag och sen tar jag upp det typ i janurai 2017. Då har vet jag att jag kommer att ha minder att göra igen.
 
Annars är jag ganska nöjd nu med allt jag gör och får gjort. Jag är väldigt noga med allt och jag röäknar mycket och vänder och vrider. När jag tittar på saker som jag vill göra eller platser som jag vill åka till och få upplevelser av så tänker jag verkligen efter ordentligt. Jag vill vara säker på att jag faktsikt vill göra det jag faktsikt fixar.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE