I slutändan blir det nog bra ändå.

Jag grejar med allt möjligt nu.
 
Jag skriver på självbiogrfin och även om jag har svårt att tro att det går att bli helt klar med alla möjliga berättelser i år så kör jag så hårt med skrivandet så jag tror nästan att det är möjligt. Fast det är ändå ganska mycket kvar och jag komer på nytt medans jag skriver också. Jag tänker hela tiden att: Skriver jag om det så måste jag ju skriva detta också osv... Det känns i alla fall bra med skrivandet nu. Även om jag (förmodligen) inte kommer att nå mitt mål som var att bli färdigt detta året med min sk självbiografi. Så känner jag att jag ska göra färdigt den, oavsett hur lång tid det kommer att ta. Det får ta den tid det tar och jag har ju gjort så mycket redan så det vore bara dumt att sluta skriva och lägga ner skapandet av berättelser bara för att jag inte når ett uppsatt tidsmål. Det spelar ju egentligen ingen roll när jag blir färdig med den. Huvudsaken är ju att jag gör den färdig.
 
Det börjar brännas nu med andra mål som jag har i livet. Hela året har jag tänkt på att jag vill göra saker som jag typ aldrig har gjort och fått uppleva. I år har jag inte gjort så mycket av sådana saker. Orsaken är att jag har varit dålig på att planera och fixa saker. Jag har kanske varit för slö. Jag har ofta tänkt att jag inte orkar osv. Nu har denna dåliga planering gjort mig lite småförbannad så nu planerar jag och grejar som bara den för att jag ska kunna göra mycket roligt till nästa år i alla fall. Nu börjar det brännas ordentligt med allting.
 
I början av detta året så hade jag massor av målsättningar som jag nu i december bara ska förbereda färdigt, så att jag sen bara kan åka och göra både det ena och det andra. Eftersom jag känner att jag har varit dålig på att planera och fixa i år så är liksom förberedelserna inte dom bästa inför allt som jag måste kunna fixa under denna månaden. Jag är förbered på allt som jag måste klara att fixa nu, men jag har varit slarvig med att göra vad som krävs tidigare i år, fast i slutändan så lyckas jag nog med mycket ändå. Fast allt kanske inte riktigt blir som jag ville från början. Allt sånt som jag har slarvat med i år ska jag verkligen bli bättre på till nästa år. Är man lite småförbannad över saker man hade kunnat göra om man inte hade slarvat bort chanserna i år så blir man nog automatskt mer noga med allt till nästa år. Just nu är jag också noga för jag vill inte slarva bort de chanser jag har. Jag vill så mycket, och jag tror att jag kan få mycket av de jag vill ha. Allt kanske inte blir så som jag hade tänkt mig, men i slutändan så tror jag de mesta blir bra ändå. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE