Mer eller mindre "flow".

När jag kom hem från jobbet i natt så satte jag mig och skrev lite på självbiogrfin. Det blev inte så mycket, men jag skrev ju en del innan jobbet också så samanlagt så blev var det ganska mycket ändå.
 
Den senaste tiden har jag skrivit lite varje dag. Ibland skriver jag hur mycket som helst och när man kommer in i sånt "flow" då vill jag inte sluta. Till slut så får jag tvinga mig själv att sluta skriva, för jag måste ju sova också.
 
För det mesta så blir det inte så mycket skrivande. Jag orkar sällan skriva mycket åt gången för det blir ju fö mycket snurr i huvudet. Jag vänjer mig liksom aldrig.  Dessutom tycker jag ju detta med skrivandet är så svårt. Varje berättelse tar sin tid och jag slarvar inte över dom. Jag kanske är för noga med detaljer, men jag kan inte komma på något annat sätt att skriva detta på för då har jag känslan av att det bara blir just slarvigt.
 
Det är bra att jag skriver varje dag i allla fall. Då håller jag ju "flowet" uppe i alla fall. Ibland har jag mindre "flow" och ibland mycket mer. Skriver jag varje  dag så har jag bestämt mig för att jag ska vara nöjd med hur jag jobbar med självbiogrfin. Att göra mer än vad jag gör nu kommer nog att bli för svårt att tex orka med.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE