En gång i månaden.

Den senaste tiden har jag grejat och fixat väldigt mycket. En period kändes det helt sjukt. Men nu har jag i alla fall fixat jättemycket saker som jag har att se framemot nästa år. Mycket är så klart som det kan bli och jag behöver bara vänta in tiden liksom. Mycket av sånt som inte är klart just nu är jag ändå rätt säker på att jag kommer att fixa så jag har egentligen ännu mer att se framemot än bara det som faktsikt  är klart. Det som ocså känns kul det är att jag kommer inte ha några problem med att hinna med att få gjort allt av sånt som jag har fixat. Det kör liksom inte ihop sig och blir för mycket, och det finns utrymme att kunna göra ännu mer. Allt handlar väl bara om att jag planerar bra.
 
 En tanke jag har nu är att jag kanske till nästa år ska försöka göra något utöver det vanliga minst en gång i månaden. Det borde kunna gå och planera så. Som det har varit i år så har jag missat att göra mycket av sånt som jag hade velat göra pga för dåligt planerande, och tankar som att det löser sig ändå eller att det inte är något för mig. Sen har jag blivit arg när jag ha insett att jag inte kan gölra vissa saker för att jag inte har planerat bättre. Det har också varit försent att fixa det när jag väl har kommit på vad jag vill göra. Det där har gjort mig väldigt arg och nu är jag hur noga som helst med att planera och faktiskt fixa allt som jag behöver fixa för att jag ska få göra sånt som jag helst vill göra.
 
Om jag nu i mitt fortsatta planerade kan se till att jag under 2017 kan göra något utöver det vanliga, minst en gång i månaden, då kommer ju 2017 att bli ett väldigt roligt år för mig. Det värt att försöka titta på om det skulle kunna gå att få ihop ett liv med minst 12 coola uppleveler under ett och samma år. Det är ju 12 månader på ett år och får jag gjort något som för mig är något utöver det vanliga minst en gång i månaden så blir det ju minst 12 upplevelser på ett och samma år. Denna tanke känns rolig att kämpa lite med, sen får man väl se hur det blir,  men det som är redan nu är klart är bra och det ska bli grymt kul att fortsätta att försöka fixa och greja med nya saker som jag sen vill göra.
 
 
 

Flizan
12 December, kl. 10:11 | Blogg;

Kan du inte ge något exempel på vad en sån där upplevelse i månaden skulle kunna vara för något? Vore jättekul att veta för att få lite inspiration till sitt eget liv :)) Din blogg är grym btw!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE