Blandat med bra och dåligt.

Jag sitter här på årets sista dag. Bara denna dagen kvar av år 2016 och jag kommer väl att ägna mig åt att att göra tillbakablickar, fundera över detta året. Vad har varit bra och vad har varit dåligt? Jag kommer också att fundera över framtiden. Vad vill jag göra 2017 och vad kan jag göra för att inte de som har varit dåligt med 2016 ska upprepa sig under 2017?
 
Om jag ska tänka tillbaka på detta året så är det första jag tänker att jag har haft en både bra och dåligt år. Jag har gjort många fel som har gjort att året inte har blivit riktigt så som jag har velat, men samtidigt har jag gjort många bra saker också som nu har gjort det möjligt för mig att få göra mycket roligt under 2017.
 
 
Tänker jag mer på 2016 så har det varit ett år där jag har fått utså en del skit från alla möjliga människor. Det har varit flera olika människor, helt oberoende av varandra och all möjlig skit har handlat om olika saker. Det som har varit jobbigt med detta är att vissa av dom som har gett mig skit har sagt och gjort sådana saker mot mig som har gjort mig extra ledsen. Dom har liksom hittat ömma "punkter" på mig och det gör ju att de som jag sagts och gjorts mot mig har satt djupa sår i mig. Jag mår bra nu, men när den skit man får faktiskt sårar mig så blir det ju extra jobbigt under den tiden det håller på.  
 
 Det har som sagt inte riktigt blivit ett sånt år som jag har velat ha. Jag ville mer, men fick mindre. Fast nu på årets sista dag så kan jag ändå känna att jag nog kommer att få  ett bra 2017.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE