Trött efter jobb igår- Ledig idag

 Igår när jag kom hem från jobbet så kände jag mig väldigt trött och också rätt mörbultad i hela kroppen. Kanske slappnar jag inte av tillräckligt när jag jobbar och sen när man har jobbat färdigt och mer och mer börjar slappna av då säger kroppen ifrån på sitt sätt. Den säger till att jag har varit för spänd, och att jag ointe har kopplat av tillräckligt mycket.
 
Kanske har man också fått i sig för lite vätska. När man går hem där mitt i natten då kan det snurra rätt bra i huvudet.
 
 
Sen när man kommer hem så åker arbetskläder av och sen slappnar man av mer och mer och då börjar man känna av att man har jobbat tufft och slarvat med att ta hand om sig själv.
 
Idag har jag fått gjort lite av vardagligt "trökgöra" Det blev även en längre promenad nu under kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
Jag känner mig annars lite trött och sliten. Jag har nog grejat för mycket med allt möjligt den senaste tiden. Kroppen säger ju ifrån och jag verkar aldrig lära mig att känslan som man får efter för mycket grejande. Dags att tagga ner lite nu, men bara lite. Det är ju ändå aå att jag är väldigt nöjd med mycket av sånt som jag har fått gjort den senaste tiden. Då blir det ju lätt att man bara blåser på med allt möjligt efterom man ändå hela tiden känner att man får lön för mödan. Fast man får ju ändå inte glömma att ta hand om sig själv och njuta av livet.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE